Shelly - December 7th, 2006

Dec. 7th, 2006

12:38 am

- Vai tev acu priekšā paslīdēja visa dzīve? Tase tējas, tase tējas, gandrīz nodrāzies, tase tējas...

(7 comments | Leave a comment)

02:17 pm

Ar ko milzu slaloms atšķiras no giganta vai arī tas ir viens un tas pats?
Pēc Wikipedia, kalnu slēpošanu iedala: slalomā, milzu (giant) slalomā, supergigantā (supergiant) un nobraucienā (downhill). Es savukārt no viena vietējā keksa biju sapatusi, ka kalnu slēpošana ir: slaloms, milzu slaloms, gigants, supergigants un nobrauciens.
Lai gan domāt par slēpošanu šitādā laikā - tas vienkārši un neliterāri rauj manu sirdi gabalos.

(3 comments | Leave a comment)

04:57 pm

Vēl viens pilnīgi idiotisks jautājums par kalnu slēpošanu - man būtu vajadzīgas norādes uz stilīgām dziesmām par šo tēmu. Pietiktu ar nosaukumu un izpildītāju, novilkt varētu es pati, lai gan, protams, ja kāds labvēlis var man atsūtītu mp3 failu, tas vispār būtu prīmā. Citādāk pagaidām es ziemu gaidu ar "Guano Apes" "Lords of the boards".

(10 comments | Leave a comment)

08:00 pm

Apmēram pirms stundas es pamodos, izkāpu no tramvaja, miegaini nosoļoju gandrīz pieturu līdz tuvākajam pārtikas veikalam, bet pagriezos atpakaļ un aizgāju mājās.
Droši vien var teikt, ka es pieteicu bada streiku.

Current Mood: noguris pec suna
(Leave a comment)

08:14 pm

Man vienkārši šausmīgi gribās, lai mani pabaro. Iedomājies, es atnāku mājās no darba, un viss jau ir nopirkts, viss jau ir sataisīts, salikts uz šķīvjiem, virtuvē gaišs, ārā tumšs, es vienkāršī sēžu un ēdu, tiešām, es ēstu dajebko, pat kaut kādu auksto gaļu, ko nekad mūžā neesmu ēdusi, galvenais, lai tas viss ar lielu mīļumu.
Bet man ir tādas nelabas aizdomas, ka tūlīt es ar vidējo ātrumu 200 m stundā peldēšu uz to pašu veikalu vēlreiz, jo pretējā gadījumā vienkārši klusi un neviena nemanīti izdzisīšu briesmīgā bada nāvē.

Current Music: James Marsters - Every man (thinks God's on his side)
(14 comments | Leave a comment)
Previous day (Calendar) Next day