Shelly -

Jan. 23rd, 2011

09:55 pm

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
(6 comments | Leave a comment)

Comments:

From:[info]chaika
Date:January 23rd, 2011 - 10:12 pm
(Link)
ar laiku you mean - nostāvoties vai arvien biežāk taisot/ēdot?
(Reply to this) (Thread)
[User Picture]
From:[info]shelly
Date:January 23rd, 2011 - 10:14 pm
(Link)
Pāris stundas pēc uztaisīšanas.
Bet ar katru nākamo reizi man arī droši vien sanāks labāk (šodien taisīju pirmo reizi mūžā).
(Reply to this) (Parent) (Thread)
From:[info]chaika
Date:January 23rd, 2011 - 10:16 pm
(Link)
Recepte!
(Reply to this) (Parent) (Thread)
From:[info]chaika
Date:January 23rd, 2011 - 10:17 pm
(Link)
nē, nu šitas droši vien ir tāpat, kā prasīt recepti ceptai olai, bet tomēr, tomēr..?
(Reply to this) (Parent) (Thread)
[User Picture]
From:[info]shelly
Date:January 23rd, 2011 - 10:28 pm
(Link)
Par pamatu ņēmu šito http://www.tavavieta.lv/receptes/salati/svaigu-kapostu-burkanu-salati/
Man bija puse milzīga burkāna, un ceturtā daļa normāla izmēra kāposta.
Vispār priekš pirmās reizes tā bija baisa ķēpa - atrast īsto asmeni virtuves kombainam (rīve neder, vajadzīgs smalcināmais asmens), samalt visu un sastampāt, lai nekrīt ārā no bļodas, un pielikt sāli (sākumā likās, ka par daudz, pēc pēc tam bija ok)
Tikai beigās pieliktu lociņus (jo man sanāca baigi orandžie, gribējās zaļākus).
Bet šitos tiešām var taisīt iepriekš.
(Reply to this) (Parent) (Thread)
From:[info]chaika
Date:January 23rd, 2011 - 10:30 pm
(Link)
Skan jau šausmīgi garšīgi!!
(Reply to this) (Parent)