Shelly - Post a comment

Sep. 11th, 2010

[info]shelly

06:43 pm - Vļip, očkarik.

Apzīmējumam "makšķernieka sieva" pievienoju jaunu - "sēņotāja meita". Pēdējo stundu ar ceturksni esmu pavadījusi, mazgājot sēnes. Un esmu izmazgājusi labi ja pusi...
Ko lai vispār dara ar lielo Rimi maisu sēņu? Ir bekas. Un ir šausmīgs daudzums kaut kādu mazu, brūnu sēnīšu. Marinēt un salīt es nemāku (jāsāk mācīties?). Sacept un saldētavā? Cept uzreiz ar sīpoliem un krējumu? Un cik ilgi tādas sēnes vispār var istabā neapstrādātas uz avīzes stāvēt?
Help!!!!

Read Comments

Reply:

From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.