Shelly - Vļip očkarik

Jul. 22nd, 2010

05:06 pm - Vļip očkarik

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
(12 comments | Leave a comment)

Comments:

[User Picture]
From:[info]casiopea
Date:July 22nd, 2010 - 05:18 pm

banká intervéjoties

(Link)
man bija táds jápilda kur sák ar lapas stúrí kádiem 3 cipariem kas bija jápluso vai járeizina lídz nonák lídz ciparam lapas apakshmalá péc kautkádas shémas, lídz lapas apakshmalá ir kautkáds cits cipars galá.
to darot dzheks ieslédza hronometru un sáka mérít, nu es jau sákumá pajautáju vai var lietot kalkulatoru, jo butu stulbi to darít galvá gadíjumá ja var lietot kalkulatoru, shis saka ka ne
es vinju tur sarekjinaaju un tad es pati redzu ka galá kautkáds kreisais cipars, nu tad arí teicu - es izrekjinaju nepareizi, bet vispar tas ir stulbi kautko tadu rekjinat galvaa laika kad ir kalkulators vai ekscell un truklat vel neparbaudiit.

neko, pienjeema taapaat.

Un kad es par asistenti gáju darbu meklét man bija jápilda kautkádi testi ar krásainám figúrám. Es vinjus vispar nesapratu pat nesapratu kas ir prasíts un saliku tás figúras tá lai sanák kompaktas formas :D

ari pienjeema.

ta ari man nav skaidrs kas tur jadara, man liekas vinji drizak skatas ká cilvéks tos testus taisa vai nesatraucas, vai nenoblokjeejas intervijas turpinaajumaa.

(Reply to this) (Thread)
[User Picture]
From:[info]shelly
Date:July 22nd, 2010 - 05:23 pm

Re: banká intervéjoties

(Link)
Okei, tā arī ir vērtīga norāde.
(Reply to this) (Parent)