Shelly -

Feb. 19th, 2010

10:40 pm

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Un vēl šodien, lai iepriecinātu sevi pēc kretīniskas darba dienas, devos iepirkt kādu bling-bling. Jā, esmu nestilīga, man patīk iepirkties. Tas mani iepriecina. Un tas man padodas.
Un pārāk ilgi esmu grabuļus pirkusi tikai kā dāvanas, bet ne sev.
Tāpēc devos uz Lindex un Narayana, un iepirku sev vairākus pārus auskaru. Piemēram, pirmo reizi mūžā iegādājos riņķveida auskarus. Nē, meloju, man kādreiz bija mazi, sudraboti riņķīši pamatskolas beidzamajās klasēs, bet kopā ar bizēm (tas bija Skolēnu dziesmu svētku laiks) tie izskatījās briesmīgi. Pēc pirāta, trūka tikai apsēja ap aci un papagaiļa uz pleca. Tāpēc pieņēmu, ka man tādi auskari vienkārši nepiestāv.
Kļūda. Šodien apspraudos ar melniem riņķiem pasteļkrāsu rozīšu rakstā un sajutos ļoti spāniska. Un ļoti sievišķīga, un bezbēdīga. Sametu visu maisā, kur jau rātni dusēja elektroniskie svari, un, līksmi svilpojot, cilpoju mājās.

(1 comment | Leave a comment)

Comments:

[User Picture]
From:[info]psiho_analitike
Date:February 19th, 2010 - 11:12 pm
(Link)
kāpēc Tu tērē naudu kaut kādos lindeksos vai narajanās?
labāk aiziej vai nu uz brīvības ielas blakus Mango vai uz Tērbatas ielas sākumā kur drogas - viena lata veikaliņu, kur ir visa istaba pilna ar stilīgām rotām no Anglijas un viss tikai par vienu latu. Un izvēle tiešām plaša. :)
(Reply to this)