Shanas biedrs

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
20:13: Baidens jaunībā
Balansam video par Baidena vizīti Padomju Savienībā 1979(!) gadā. Stāsts nav par izskatu, pievērsiet uzmanību runai un salīdziniet ar mūsdienām.
Baidens PSRS

Tags:

Comments

From:[info]3koma14vs007
Date:24. Novembris 2020 - 20:50
(Link)
https://www.youtube.com/watch?v=X9i0q1aD5xg
A. Ilarionovs ar konkrētiem faktiem skaidri parāda, ka tieši Baidens ir Krievijas un pirms tem PSRS labākais draugs.
Krievi gan šogad gan pirms iepriekšējām vēlēšanām izspēlēja izcili smalku blefu, liekot pasaulei noticēt, ka viņi atbalsta Trampu, ar to nošaujot 2 zaķus - Trampu apēnojot ar aizdomām un slēpjot savu patieso ieinteresētību.
[User Picture]
From:[info]shanietis
Date:25. Novembris 2020 - 00:35
(Link)
Baidens, Sanderss, Teds Kenedijs .... Kremļa klientu saraksts ir diezgan garš. Bet Baidena stāstā ir būtisks jautājums, kāpēc tagad tiek virzīta kandidatūra, kurai dzeguze no pulksteņa ir aizlidojusi, pie tam izskatās, ka tas ir noticis jau krietni sen. No Marka Ovena(Navy Seal, piedalījies bin Ladena noķeršanā) autobiogrāfiskā stāsta par pieņemšanu pie Obamas/Baidena:
"After the speech, we posed for a few pictures. Biden kept cracking lame jokes that no one got. He seemed like a nice guy, but he reminded me of someone’s drunken uncle at Christmas dinner."
p.s.
Owen, Mark; Maurer, Kevin. No Easy Day: The Firsthand Account of the Mission That Killed Osama Bin Laden (Kindle Locations 3444-3445). Penguin Group. Kindle Edition. "
From:[info]formica
Date:25. Novembris 2020 - 21:43

klientu saraksts

(Link)
Powered by Sviesta Ciba