Shanas biedrs

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
09:51: Vienai mironjliinijai zvezdec... Yeah, baby!

Mūzika: In Flames "Soundtrack to your escape"

Comments

[User Picture]
From:[info]alniz
Date:27. Maijs 2004 - 15:37
(Link)
pastasti, kaas ir mironjliinijas?? Tie ir kaut kadi peleejumi vai?? Es taa iisti nevaru saprast... Tu tur ar kjiimiskiem projektiem maajaas nodarbojies vai?!;P

zvezdec i´ pilliig un totaal vaards no hohollendas!:)

un tad jau kraamee chumodanus, kungs? Kaa Mr.Biins..:)?! Ne? Ka lai mazaak dreebju buutu, noiisina bikses un ieliek tikai 1 kurpi?!:)
[User Picture]
From:[info]shanietis
Date:27. Maijs 2004 - 16:49
(Link)
mironjliinija=deadline Bet hoholi manu to skaisto terminu ir nospeerushi, es to lietoju jau krietnu laiku un man ir liecinieki, bet pats esmu bijis tur tikai 1nakti un to pashu lidostaa uz solinja, tad arii nozaga, suskji taadi. Un mans ierashaanas laiks formiigo dupshu zemee ir kara nosleepums. Varbuut riit, varbuut pariit vai arii peec Jaaniem :)
[User Picture]
From:[info]alniz
Date:27. Maijs 2004 - 23:15
(Link)
mmm, ak zooo....!!!:P Savaadaak nevareeju saprast! Likaas ka taa ir kaada peleeciiga puve vai! :) Bet principaa puve jau ir.. ja pienaak par tuvu:)... un tad skierni un skrieni.. huh... dieva ziimes, ka esmu tik taalu no taa visa. pagaidam. Nu re... ari kaa spaaanis esi palicis.. taads nenoteikts... :).. buus laagaa, man liekas, ka Tev sapasss :) .. vareesi veesaajaa kaveet noliktaas tikshanas ar muukjenju kundzeem un veesajaa (karstajaa) baudiit dziivi un alu. jeb otraadi:)

nu ja.. un Jaanj maajas, taa butu lielaaka shtelle!!:) ja woll!:)
Powered by Sviesta Ciba