Janvāris 23., 2010


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
23:04
tikko atvālēju no bauskas. tur ballīte. spēlēja Klaidonis, man vajadzēja vienam videoklipam materiālu safilmēt. ballīte gan tāda, kur cilvēki 40+ gadi. tas bija tas, līdz kam toč negribu aizdzīvoties. visi dejo vienaldzīgām sejas izteiksmēm, no ārienes tādi nelaimīgi, beidzas dziesma, jādodas atpakaļ pie mandarīniem un arseničiem/šampjiem apkrautā galdiņa.
jāsāk piekopt live fast, die young dzīvesveids, bet man bail no adatām, kas tuvojas ādai, tad nedaudz izdara spiedienu uz ādu un tad arī caurdur to, metāliņš pazūd. filmās vienmēr novēršos.

Mūzika: Deltron - battlesong

(nelieši | ielikt lietas)

Comments:


[User Picture]
From:[info]reportiere
Date:23. Janvāris 2010 - 23:17
(Link)
vienkārši - kad tev aprit 40, izdari pašanāvību. teiksim, ar to komplektu, kas bija iekš children of men, ja esi redzējis. silentio, vai kā tamlīdzīgi. vismaz es tā plānoju darīt. kaut kā negribas palikt vecai.

bet nu vispār ceru, ka tev iet labi.
man ir ideja filmai, ko varētu ītenot šajā vai nākamajā vasarā, bet nu - tur baigi jāplāno. un vajag kameru, ko droši vien tu varētu dabūt no savas skolas. or could you? :D

tallinā ir lēts alkohols?
[User Picture]
From:[info]servo
Date:23. Janvāris 2010 - 23:42
(Link)
redzējis esmu, bet neatceros protams. tur pārāk daudz nezināmo faktoru, lai tagad izlemtu, ka jā, es tā arī darīšu. moš atradīšu, kam pieķerties, ņihuja negribēšu beigt dzīvot. a moš būs mīlestība atrasta - tad arī nevar.

bez plānošanas nu nekā. bet ideja - tas ir labi. nezinu, kā ir ar kamerām vasarā. moš varētu tepat lv kko atrast. jau esi kādu production'u izvilkusi līdz uzvarai? es daļēji jautāju tādēļ, ka mana māte regulāri pārjautā, vai es ar tevi sazinoties :D

alus bundžās ar atlaidēm bieži iegādājams par 38 sant. bāros laikam ir līdzīgi kā lv. kas i'? jau plāno izdevumus, lai iegrieztos tallinā? :)
[User Picture]
From:[info]reportiere
Date:24. Janvāris 2010 - 01:52
(Link)
jā, Ēriks man atgādināja, ka bija Quietus nevis Silentio (jo Silentio izklausās pēc meksikāņu pakaļdarinājuma) :D

es varu saplānot, un pat budžetu dabūt, ja labi saņemos (jo producentiem tāds uzdevums un uz to es tēmēju), bet galvenais - vajag ekipējumu, ko, manuprāt, būtu visvieglāk dabūt no tavas skolas (or not). btw, man likās, ka es tavai mammai ļoti, ļoti nepatīku :D
[User Picture]
From:[info]reportiere
Date:24. Janvāris 2010 - 01:54
(Link)
alus - lēti. patiesībā - ja tā padomā - un ja pēk četr- vai sešpakās pie mums, ir pat lētāk. bet jā, Tallina ir forša, pat aukstās vasaras naktīs :D


ā, par to mīlestību - atrodi tādu, kas arī negrib novecot, tad varēsiet abi lietot Quietus un aiziet mierīgi no šīs pasaules!
[User Picture]
From:[info]servo
Date:24. Janvāris 2010 - 02:25
(Link)
ar tehniku lieta tāda, ka mēs varam ņemt uz 3 dienām(ja ņem 3dienā, tad sanāk 5as, jo weekends). a kas par ideju konkrētāk? varbūt uz emailu aizsūti.

grūts uzdevums. un tikai kļūtu grūtāks, ja šis kāds arī tiktu atrasts. un silentio izklausās tuvāks Mulholland dr. naktsklubam.
jūs, cilvēki, esat jokaini - mana mamma mīl jauniešus! :D
[User Picture]
From:[info]reportiere
Date:24. Janvāris 2010 - 02:42
(Link)
redz, mēs varam ņemt tikai uz divām dienām, un plus vēl - Tallina ir tuvāka -tā ka nav šaubu, ka jāaizņemas no tavas skolas.
bet vispār - mēs šajā semestrī runājam par dokumentālajām visos priekšmetos un viens agrs uzdevums bija aprakstīt kādu notikumu savā dzīvē, par ko es domāju, domāju un galu galā nonācu pie secinājuma, ka mūsu pagājšvasaras hitchhikings uz Tallinu būtu ļoti pateicīgs materiāls īsfilmai. bet tā kā mums bija tikai jāuzraksta, es aizdomājos, ka varētu arī uzfilmēt. un vispār - Ēriks saka, ka tagad jau pietiekami daudz cilvēkiem esot tiesības, lai varētu bez lieka casting'a uzfilmēt to visu. man vienkārši ir tāda intuīcija, ka būtu tīri pieņemams materiāls šādiem tādiem kino festivāliem, par cik mūs tagad bīda uz tādām lietām. priekš CV arī nenāktu par sliktu.

es nezinu - man no vidusskolas palikušas atmiņas, ka tavai mammai mēs ar Karīnu pēdējā solā ne pārāk iepatikāmies. bet honestly - es viņu par to nevainoju ;D
[User Picture]
From:[info]servo
Date:24. Janvāris 2010 - 04:12
(Link)
jā, mums bija līdzīgi uzdevumi. es savā storyboard'ā zīmēju, kā pirms daudziem gadiem ar šūpolēm saņēmu frontālo triecienu pa zobiem. īsfilmu negribas taisīt par to. :D
bet par djelu - tu domā docu vai arī kkādu iestudēto stopēšanu?
[User Picture]
From:[info]reportiere
Date:24. Janvāris 2010 - 05:09
(Link)
tāds īsti doc's jau vairs nesanāktu, kaut gan būtu forši, bet kaut kas ļoti tuvu tai līnijai varētu sanākt. mums ir viens scenārists, viens producents un pēc tevis spriežot - viens operators - nav nekas neiespējams ;)
[User Picture]
From:[info]penny_lane
Date:25. Janvāris 2010 - 20:42
(Link)
nu nav viss tik vienkārši.
a moš ir.

[User Picture]
From:[info]servo
Date:27. Janvāris 2010 - 00:29
(Link)
tas life fast, die young princips? zinu. es jau tikai teorizēju - vienmēr palikšu mieramika.
lake of skin -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi


> Go to Top
Sviesta Ciba