Sievietes vajag mīlēt, nevis saprast. - Pieaugušo sarunas

26. Jul 2004

23:48 - Pieaugušo sarunas

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Un vispār ir noderīgi pavadīt laiku arī vecāku cilvēku sabiedrībā. Es šodien atklausījos visko tādu, ka neticētu, ja nezinātu, ka man stāsta taisnību. Piemēram, ka šņabi vislabāk ir nodzert ar pienu, jo piens tač ir tas, kas neitralizē visas indes. Vai arī ka viens polšs (pieņemu, ka 0,5) vienam cilvēkam ir "iesildīšanās", bet pēc tam seko vēl septiņi uz trijiem (tiek nodzerti ar pienu) un otrā rītā? Otrā rītā nekādu pohu.

Vai arī, ka ir iespējams sadegt no alkohola lietošanas, I mean pārmērīgas - ap 3l 40grādīgo vairāku gadu garumā. Tiešām sadegt ar zilu liesmu.

Tas, ko es pati gribētu noprobēt, ir gultas kustības pālī - gulta vispirms atrodas uz grīdas, tad sienas, griestiem, atkal sienas un grīdas. Un tā viņa tur kursē, kamēr tu guli iekšā. Manuprāt, būtu jautri. Uzdzer pienu un otrā rītā mosties kā svaigs gurķītis;)

Ir vērts tomēr laiku pa laikam paklausīties pieaugušo sarunās

BTW - medus vīns ir garšīga padarīšana

(2 raksta | ir doma)

Comments:

From:[info]redrum
Date:27. Jūlijs 2004 - 00:27
(Link)
nu gan teema par ko runaat. cik ilgi jaasaka, ka alhohols sux. domaa, ka kaads ir baigi kruts taapeec, ka var izdzert tik un tik? njehuja, taads pats durnis ir. Kruts buus tad kad noleks no uzvaras piemineklja, piecelsies un aizies.

p.s. negribu dzirdeet tagad kaut kaadus briinumstaastus par krishanu no piektaa staava un nenosishanaas - pac esmu dzirdeejis. sorry, man ir alergjija pret bullshitu ;)
(Reply to this) (Thread)
[User Picture]
From:[info]scooby_snack
Date:27. Jūlijs 2004 - 00:33
(Link)
alkohols? nujaaa, nekas labs jau nav, bet, ja godiigi, man vnk gribeejaas ieposteet kaut ko atpuutai (savai - esmu egoiste:) ), bet nu par to piekto staavu - ir viens gadiijums zinaams. lauzta kaaja un zhoklis. un droshvien traumeeta psihe peec tam...
(Reply to this) (Parent)