Sievietes vajag mīlēt, nevis saprast. -

27. Jun 2006

03:34

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Runājot par manu megaideju par open relationship: būtībā es ne uz ko tādu nespētu laikam parakstīties (no savas puses galvenokārt). Man tikai vajag zināt, ka ir iespēja atkāpties, ka es to varu, tas arī viss (un ka tas nebūs tik ļauni, jo esmu brīdinājusi. Ahahahā, tipa tad būtu baigi vieglāk!). Neba es ko darīšu, neko. Manā emociju pasaulē vienmēr dominē viens cilvēks. Taču tās dominantes vismaz šobrīd var mainīties un laikam mainās diezgan ātri.

Mūzika: The Streets - Dry Your Eyes
(2 raksta | ir doma)

Comments:

[User Picture]
From:[info]comtesse
Date:27. Jūnijs 2006 - 13:40
(Link)
nav vērts.

cilvēki ir un paliek monogāmi, lai cik ļoti gribētu no sevis un savām jūtām aizmukt poligāmijā. un ikreiz atkal un atkla atsitas pret to pašu stabu - no sevis neaizmuksi.
turklāt tīri enerģētiski viens-viens ir daudz daudz intensīvāks un spēcīgāks brīdis tavā dzīvē nekā - viss (un nekas)...
:))))))

un open relationship var izrādīties nevis atkāpšanās ceļā, bet tieši pretēji - lamatas.. padomā. ;)

ā, un vēl, ja nav gudri padomi apriebušies jau ;) ;D - ko nevajag darīt - tas ir - taisīt un atstāt sev atkāpšanās ceļus. tad tu beigās izrādies nekurienē un ne uz kāda ceļa. ej uz priekšu, dari ar pilnu krūti, kā tai dziesmiņā - atpakaļceļa vairs nav. tā pa īstam.


.....es palikšu bīstmas, ja savādāk... pamaparam.. ;)
(Reply to this) (Thread)
[User Picture]
From:[info]scooby_snack
Date:27. Jūnijs 2006 - 23:53
(Link)
atkāpšanās ceļu man vajag, lai otram mazāk sāpētu pasūtīšana, lai nav nekādu solījumu utt. (tipa sagatavoju jau iepriekš), jo pašlaik manas simpātijas baigi lēkā. man tā ir bieži: aizķer daudzi, bet iekrīt sirsniņā dziļāk tik retais (un tad, kad iekrīt, tad gan ir ujujujujuj)
(Reply to this) (Parent)