sauliitei's Journal
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Thursday, December 11th, 2008

    Time Event
    8:43a
    Šodienas vakars
    Šodien es satiekos ar savu sapņu meiteni. Vakar, aizvakar,...vakar vēl velāl naktī,, tagad,,,,domāju, plānoju, ceru un pārdomāju 100 scenārijus par to kā mēs neko nedarīsim, kā mēs darīsim visu ko, kā nekas atkal nebūs utt...vienīgais iztrūkst strīdu ar tevi. Tos gan es neplānoju. Laikam esmu ļoti noilgojies tevi redzēt...ļoti gribu aklu uzticēšanos un pakļaušanos līdz bezgalībai - tā, ka arī es noreibstu un mēs abi kā divas dumjas mušas, noreibuši stripuļojam pa pasauli. Bet zinu, ka tā neesi tu. Tev vajag kādus 14 gadus, lai tu nokļūtu manā orbītā.

    Šobrīd tevī cīnās aprēķins, simpātijas, salīdzinājums ar vecajām attiecībām, neskaidrība utt. Tu nezini ko gribi, un noteikti negribi apdedzināties un es tevi neapžilbinu tik ļoti, lai tu par to nedomātu :)
    Un es neuzstāšu. Jo vairāk tu uz mani paļausies, jo vairāk es būšu par tevi atbildīgs. Tagad, paldies dievam, tas nav pārāk daudz.

    Labs ir. skatīšos mailus un plānošu dienu. Stādies priekšā - šodien NEKO citu neizdarīju. Sāku ar šo ierakstu. Cik ļoti domāju!

    BET.
    1) tas pāries - kas paliks?
    2) tu vari paslīdēt, bet pati to nesaproti.
    10:38a
    ..
    Iedomājies. 2 stundas nedaru neko! šķetinu tīku, un skatos kaut kādas pēdas no tevis šai pasaulē..."Nothing is perfect, nothing is real.." ...."es esmu meitene, kas nemīl neko citu kā naudu..nē, tomēr sevi variāk"...kaut kāds sviests...

    Tad vecās bildes ar tevi un brāli...Eh tu biji ļoti mulsinoši jauka un ļoti atklāta. Kas notika. Kāpēc vairs neesi?
    Vispār liekas, ka tu esi kādreiz bijusi atklāta, tad kaut kas ir mainījies un tagad tu ļoti filtrē, ko saki, ko ļauj citiem zināt....

    Ja tu man vaicātu, es teiktu, ka ne viss, ko tu saki atbilst tam, ko tu domā.
    Bet noteikti atbilst tam, kā tu gribi, lai citi domā, ka ir īstenībā.
    Vai tas ir OK? Protams.
    Vai es priecātos, ja tu būtu tieša un godīga? Ļoti.
    Ko tas dotu? Dziļumu attiecībām.

    Tikai tad, kad tu jutīsi, ka drīksti būt godīga līdz apakšai, neriskējot tikt sāpinātai vai neriskējot pazaudēt mūsu attiecības utt.
    No otras puses. Ja es par to ieminēšos, tas saplīsīs. Arī, ka tu to negribi un neesi gatava. Varbūt nebūsi nekad.

    Nerunāsim par to. Tas ir tik dziļi iekšā, ka runāt par to nedrīkst. Tas vai nu ir, vai nav. Un kādreiz, ja ir, tad pietiek ar vēja brāzmu, lai pazustu.
    Atā.
    5:04p
    Darbi neiet
    Kā tu domā, vai mūsu attiecībām ir kāds sakars ar manu darba prieku un efektivitāti?
    Pa lielam dzīve sastāv no milzīgiem periodiem, kuros naudu pelna un īsiem zipšņiem, kad to izrērē.
    Pedējā laikā visas nerātnības, aizraušanās, biznesa sarunas un visas citas lietas noēd 90% no darba laika, un man patīk, ka nekas nav jādara.. Bet tad, kad kaut kas sak degt, kā tagad.. ir grūti pieķerties.
    Vai tu man palīdzetu kļūt apzinīgakam?

    << Previous Day 2008/12/11
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba