sauliitei's Journal
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Sunday, November 2nd, 2008

    Time Event
    10:04a
    Skaistais rīts
    Diena ir lieliska par spīti tam, ka aiz loga lielas ir vējš un, ka nakti praktiski negulējām. Mēs šķīrāmies pims stundas, bet man jau tevi atkal ļoti ļoti vajag blakus. Kas tas tāds ir, ka tā notiek!
    Iespējams man ir jāsagatavo tavu bilžu galarija, kas laliek fonā uz sienas, kad stradāju, lai esi man blakus. ja nu palīdz.
    Varētu braukt pie tevis un stādāt kopā.. tomēr neticu, ka es jebko izdarītu, ja būtu tavā tuvumā :)) Vakardiena tomēr bija lieliska, par spīti tam, ka aizsūtīju uz Ķīnu aicinājumu uz conf.callu un aizlavījos pie tevis. Šorīt izlasīju nesapratnes pilnos mailus no viņiem, par to, kur gan es esmu pazudis. Principā vienreiz es nogulēju tikšanos - kad mēs taisījām piedāvājumu...šķiet, ka viņi jau būs pieraduši, ka apčakarē ar solījumiem par konferences zvaniem uz kuriem neierodas....

    Labi. Izrunājos, kā saka, un palika vieglāk.
    Līdz vakaram vajag sataisīt ERAF budžetu un nodot otra projekta aprēķinu dokumentu...Pa vidam iespējams puika uz filmu jāaizved.
    Strādāšu....

    ..ja vien tu neuzzvanīsi un es visu nepametīšu pusratā, lai mēs satiktos un pastaigātu gar jūru vai padarītu kādu citu līdzīgi svaarīgu pasākumu...

    Kā man pietrūkst katras stundas, kad tevis nav blakus!
    7:18p
    Veci maili
    Atbraucu mājās, iekritu gultā. Visi stūri man atgādina to, ka vakar biji pie manis. Jekas tagad ir saistīts ar tevi. Nekad nebūtu iedomājies, to cik stipri 7 stundas var mainīt apkātni kurā esmu nodzīvojis teju mēnesi. Katru mīļu brīdi gribas tevi pasaukt no malas un pieviklt sev klāt - tik blakus tu tagad esi.

    Interesanti,ka kopā esot nemaz nezinu cik ilgi mēs saprastos nevainojami. Vai skurbulis, kas turas 7 stundas saglabātos arī tad, ja paietu 10 dienas, 20gadi? Protams ka ne, tikai jautājums kas nāktu tā vietā. Vai to vispāŗ var zināt. Vai viena lieta nomaina otru, jeb abas ir paralēli, un tikai otra sāk dominēt pār pirmo kādā brīdī. Nezinu.

    Negribu arī par to tagad domāt.
    Gribas tikai gausties un sevi žēlot par to, ka neesi man blakus.
    7:18p
    Atmiņas
    Zini, ja mēs nekad arī vairs nesatiktos, vakakardiena paliks viena no tām atmiņām, kas aktīvi sēž galvā gadu desmitiem un neizbalo un neidziest..

    Vai tā ir mīlestība? Nē taču.Es runāju par skaidro apziņu, ka vakardienas atmiņas ir ieciparojušās kaut kādā citā smadzeņu nodalījumā un smeldzīgi par sevi atgādina.
    Kā es baidos tevi sāpināt!!!
    Kurš man pateiks kā es varu darīt, lai būtu pareizi?

    << Previous Day 2008/11/02
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba