Lielo pārmaiņu laiks - #11

About #11

Previous Entry #11Oct. 24th, 2021 @ 09:32 am Next Entry
(Leave a comment)
[User Picture Icon]
From:[info]negaisiic
Date: October 25th, 2021 - 12:13 am
(Link)
uzreiz pie praktiskā: visādām bēbīšu (un mājas un pašu) lietām no sirds iesaku arī andelimandeli. Tur var tiešām atrast gandrīz VISU! :D
Ja, protams, nav iebildumu, ka ne viss ir svaigi no rūpnīcas, lai gan lielais vairums lietu pavisam maziem bēbīšiem (kas ļoti ātri aug un nepaspēj uzvilkt lielo vairumu no rūpīgo vecāku sagādātajām mantībām) ir iegūstams jauns.

par vēderiem - tā var būt, ka nav katru dienu, kamēr viņš ļoti daudz no apēstā pārstrādā un izmanto intensīvai augšanai, tad var gadīties, ka lēnāk tas notiek.

lai veicas ar šī un nākamo līmeņu iziešanu - tie laikam nekad līdz galam netiek izieti :D
From:[info]saram
Date: October 29th, 2021 - 11:37 pm
(Link)
Īstenībā es par Andelmandeli esmu dzirdējusi daudz, un lielākoties no draugiem (gan ar, gan bez bērnu) labas lietas, bet kaut kā nespēju saņemties un pieķerties un meklēt, un mēģināt saprast kas, ko un kā. Laikam jau visvairāk bail, ka mani apčakarēs... :D (Un tas nekas ka praktiski vilšanās stāstus neesmu dzirdējusi) Bet nu mēģināšu saņemties, noteikti, jo mazais stipri par ātru aug, lai šajos apstākļos spētu piepirkt visu nepieciešamo. :)

Par puncīti - jā, to biju dzirdējusi, ka tas esot normāli mazajiem, un es attiecīgi sāku satraukties, ja 3+ dienas nav "dāvanu"pamperā, bet nekur nepagaist tā sajūta, ka noteikti mazais nekādu komfortu nejūt ar šādu puncīti (un tas nekas, ka neraud un tā. Nu nevar būt tas nekas patīkams un labs).

Paldies! Tā laikam ir, bet nu neplānoju padoties un netikt kādam līmenim pāri ^^
(Leave a comment)
Top of Page Powered by Sviesta Ciba