Lielo pārmaiņu laiks - Post a comment

About Post a comment
#11October 24th, 2021 - 09:32 am
Ceru, ka tas ir tikai pilnmēness, bet mazais pēdējā laikā mega niķīgs. Pat tad, kad esam pārliecinājušies, ka viss OK (no sērijas - vai paēdis? vai pampers sauss? varbūt pamainīt pozu kādā esmu paņēmusi rokās? ...) Bet ja nu arī tas ir jaunais "new normal" kādam laikam, tad gan jau arī šim posmam tiksim pāri.

Un par gulētiešanu vispār nerunāsim... Nesaprotu, ko es vakar tik perfekti izdarīju, ka kā ieliku gultiņā, tā turpināja čucēt līdz diviem naktī. Vairs nav izdevies atkārtot... :( :D

Un atkal sākās problēmas ar puncīti (vismaz man tā liekas, jo pats mazais neizrāda nekādu diskomfortu un no rītiem un bieži pa dienu ir tik smaidīgs un omulīgs, ka sirds kūst!) - negrib iziet katru dienu. Esmu izmēģinājusi tik daudz tautas līzekļu, ka kur nu vairs? Bet nu daktere nelikās satraukta. Katram gadījumam pateica aptuveni šādi: "ja reiz tas mani uztraucot vai mazais sāk izrādīt diskomfortu, tad reku var šito enemu viņam izmantot". Nopirku. Par laimi nenācās izmantot. Bail iedomāties kādu traci taisītu, ja to izmantotu, un kā mēs viņu nomierinātu...

Nākamo otrdien jādodas uz mazā mērīšanu, svēršanu un potēm. Ceru, ka potes pārāk nesāpēs. Mazs satraukums, jo tomēr pirmās potes (neskaitot Dzemdību namā saņemto tuberkulozes, pie kuras viņš pat nepamodās).

Man parasti nav nekādu iebildumu attiecībā uz to, ka valdība lieku mums mājās sēdēt un veikalus ver ciet, jo tāpat ar mazā tēti esam tādi mājsēži, bet nu šoreiz žēl, jo visu ko ievajagas mazajam jāpērk internetveikalā un jāgaida, kamēr atvedīs, vienlaikus cerot, ka būs viņiem noliktavās, tas ko pasūtīji. Šitā vanniņu mazajam pasūtīju, jo esošajā viņam praktiski nav vietas. Manis izvēlētā vairs nebija, kaut mājaslapa teica ko citu, tāpēc nācās ņemt viņu piedāvāto alternatīvu. Šajā reizē man bija galvenais, lai izmēri saskan, bet citreiz man noteikti citas prioritātes būtu... Un jau jūtu ka jāpērk nākamis izmērs, un vēl visādas citādas lietas, kā viņš lielāks (visādās jomās) aug. Par laimi mani ir tikai šāda veida problēmas. :)

Bet nu tā jau laikam ar bērnu audzināšanā ir kā spēlēs ar līmeņiem - tiklīdz liekas, ka esi ar šo ticis galā un nu jau saproti, kas jādara, Tu nonāc jaunā un sākas viss no gala - liekas, ka nekas nesanāk un dari kaut ko nepareizi, līdz aiziet, un tad jau nākamais līmenis... :)
Reply to this:(Read Comments)
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
Top of Page Powered by Sviesta Ciba