Lielo pārmaiņu laiks - #11

About #11

Previous Entry #11Oct. 24th, 2021 @ 09:32 am Next Entry
Ceru, ka tas ir tikai pilnmēness, bet mazais pēdējā laikā mega niķīgs. Pat tad, kad esam pārliecinājušies, ka viss OK (no sērijas - vai paēdis? vai pampers sauss? varbūt pamainīt pozu kādā esmu paņēmusi rokās? ...) Bet ja nu arī tas ir jaunais "new normal" kādam laikam, tad gan jau arī šim posmam tiksim pāri.

Un par gulētiešanu vispār nerunāsim... Nesaprotu, ko es vakar tik perfekti izdarīju, ka kā ieliku gultiņā, tā turpināja čucēt līdz diviem naktī. Vairs nav izdevies atkārtot... :( :D

Un atkal sākās problēmas ar puncīti (vismaz man tā liekas, jo pats mazais neizrāda nekādu diskomfortu un no rītiem un bieži pa dienu ir tik smaidīgs un omulīgs, ka sirds kūst!) - negrib iziet katru dienu. Esmu izmēģinājusi tik daudz tautas līzekļu, ka kur nu vairs? Bet nu daktere nelikās satraukta. Katram gadījumam pateica aptuveni šādi: "ja reiz tas mani uztraucot vai mazais sāk izrādīt diskomfortu, tad reku var šito enemu viņam izmantot". Nopirku. Par laimi nenācās izmantot. Bail iedomāties kādu traci taisītu, ja to izmantotu, un kā mēs viņu nomierinātu...

Nākamo otrdien jādodas uz mazā mērīšanu, svēršanu un potēm. Ceru, ka potes pārāk nesāpēs. Mazs satraukums, jo tomēr pirmās potes (neskaitot Dzemdību namā saņemto tuberkulozes, pie kuras viņš pat nepamodās).

Man parasti nav nekādu iebildumu attiecībā uz to, ka valdība lieku mums mājās sēdēt un veikalus ver ciet, jo tāpat ar mazā tēti esam tādi mājsēži, bet nu šoreiz žēl, jo visu ko ievajagas mazajam jāpērk internetveikalā un jāgaida, kamēr atvedīs, vienlaikus cerot, ka būs viņiem noliktavās, tas ko pasūtīji. Šitā vanniņu mazajam pasūtīju, jo esošajā viņam praktiski nav vietas. Manis izvēlētā vairs nebija, kaut mājaslapa teica ko citu, tāpēc nācās ņemt viņu piedāvāto alternatīvu. Šajā reizē man bija galvenais, lai izmēri saskan, bet citreiz man noteikti citas prioritātes būtu... Un jau jūtu ka jāpērk nākamis izmērs, un vēl visādas citādas lietas, kā viņš lielāks (visādās jomās) aug. Par laimi mani ir tikai šāda veida problēmas. :)

Bet nu tā jau laikam ar bērnu audzināšanā ir kā spēlēs ar līmeņiem - tiklīdz liekas, ka esi ar šo ticis galā un nu jau saproti, kas jādara, Tu nonāc jaunā un sākas viss no gala - liekas, ka nekas nesanāk un dari kaut ko nepareizi, līdz aiziet, un tad jau nākamais līmenis... :)
Current Mood: thoughtful
Current Music: Filma TV
Tags:
(Leave a comment)
[User Picture Icon]
From:[info]negaisiic
Date: October 25th, 2021 - 12:13 am
(Link)
uzreiz pie praktiskā: visādām bēbīšu (un mājas un pašu) lietām no sirds iesaku arī andelimandeli. Tur var tiešām atrast gandrīz VISU! :D
Ja, protams, nav iebildumu, ka ne viss ir svaigi no rūpnīcas, lai gan lielais vairums lietu pavisam maziem bēbīšiem (kas ļoti ātri aug un nepaspēj uzvilkt lielo vairumu no rūpīgo vecāku sagādātajām mantībām) ir iegūstams jauns.

par vēderiem - tā var būt, ka nav katru dienu, kamēr viņš ļoti daudz no apēstā pārstrādā un izmanto intensīvai augšanai, tad var gadīties, ka lēnāk tas notiek.

lai veicas ar šī un nākamo līmeņu iziešanu - tie laikam nekad līdz galam netiek izieti :D
From:[info]saram
Date: October 29th, 2021 - 11:37 pm
(Link)
Īstenībā es par Andelmandeli esmu dzirdējusi daudz, un lielākoties no draugiem (gan ar, gan bez bērnu) labas lietas, bet kaut kā nespēju saņemties un pieķerties un meklēt, un mēģināt saprast kas, ko un kā. Laikam jau visvairāk bail, ka mani apčakarēs... :D (Un tas nekas ka praktiski vilšanās stāstus neesmu dzirdējusi) Bet nu mēģināšu saņemties, noteikti, jo mazais stipri par ātru aug, lai šajos apstākļos spētu piepirkt visu nepieciešamo. :)

Par puncīti - jā, to biju dzirdējusi, ka tas esot normāli mazajiem, un es attiecīgi sāku satraukties, ja 3+ dienas nav "dāvanu"pamperā, bet nekur nepagaist tā sajūta, ka noteikti mazais nekādu komfortu nejūt ar šādu puncīti (un tas nekas, ka neraud un tā. Nu nevar būt tas nekas patīkams un labs).

Paldies! Tā laikam ir, bet nu neplānoju padoties un netikt kādam līmenim pāri ^^
(Leave a comment)
Top of Page Powered by Sviesta Ciba