When a student is ready teacher appears

« previous entry | next entry »
May. 6th, 2022 | 06:27 pm

Ir tas skaistais dzīves brīdis, kad es saņemu tieši to, kas man ir visvairāk vajadzīgs. Es to neprasīju, pat nezināju, ka man to tik ļoti vajag.
Tikai atvēru durvis un pa tām ienāca… Gordon un Zoe.

Gordon uz Zoe ir Workaway brīvprātīgie, kuri pie mums apmetušies uz nezināmu laiku. Viņi ir atlēti. Gordons ar savu ķermeni spēj izveikt neticamas lietas. Viņam pieder neoficiālais pasaules rekords stāvēšanā uz rokām. Neoficiālais, jo nav tādas rokstāvēšanas asociācijas, kas izsniegtu čempiona medāli vai kaut vai sertifikātu. Tomēr neviens cits nespēj tik ilgi nostāvēt uz rokām kā viņš. Zoe ir Gordona sieva, arī atlēte.

Atbraukšanas dienā Gordons pateica šādu frāzi: Training is like a train, it starts slooowly. Nākamajā rītā atvēru dienišķo Wordli un kā pirmo vārdu ierakstīju Train. Burtu pa burtam atvērās vārds un atvērās arī manas acis. Train.

Ir pagājušas trīs dienas, kopš Gordons (un arī Zoe) mani trenē. Katru dienu. Tieši mani. Viņi ir lieliski skolotāji, mācīties ar viņiem ir dievišķa sajūta. Katru dienu ir jauna aizraujoša programma. Un jebkas var būt sporta zāle - kokā iesietas šūpoles, baļķis, akmens vai soliņš.

Mācīties ar visu ķermeni man ir kas jauns, līdz šim to esmu darījusi tikai ar galvu. Izrādās man ir muskuļi negaidītās ķermeņa vietās. Piemēram, tur, kur es iepriekš tikai liku iekšā ēdienu. Ļoti interesanti, kādi vēl atklājumi mani sagaida.

Link | piebilst | Add to Memories


Comments {1}

barbala

(no subject)

from: [info]barbala
date: May. 6th, 2022 - 07:06 pm
Link

Starro man akurāt rakstīja, lai apvaicājos Tev par šo jauno pieredzi, jo es lielījos ar savu Džeinas Fondas grāmatu aerobikas estētikas cienītājiem. :)

Skan lieliski. Labdabīgi apskaužu.

Atbildēt