Belle de jour plays again

« previous entry | next entry »
Dec. 13th, 2009 | 08:26 pm

Kā sauc to apģērba gabalu, kur krekliņš ir kopā ar kņopējamām biksītēm? Tādu - sarkans satīns un melnas mežģīnes - pa lats piecdesmit dabūju tanī vintage tirdziņā. Diezgan ekstrēms apģērba gabals, toties ļoti seksīga sajūta, uzvelkot zem biezām zeķbiksēm un elegantas kleitas. Un kautri smīnot par puiša seju, kad viņš zem neuzkrītošās virskārtas ierauga šitādu Emanuēlu.

Bet jaunā Džārmuša filma, par ko spļaudās visi kino spečuki, man tomēr tīri labi patika (neskatoties uz to, ka vienbrīd iesnaudos). Man šķita, ka tā ir kā karkass, kur skatītājs var likt iekšā savas interpretācijas un visādi fantazēt uz nebēdu. Filma DIY. Es pavadīju visnotaļ aizraujošas divas stundas, prātojot un savā nodabā un spēlējoties ar filmas sniegtajām ierosmēm. Reality is arbitrary, realitāte ir patvaļīga, kā teica galvenais varonis, žņaudzot Bila Mureja (kā es viņu dievinu) tēloto birokrātu.

Un vēl es gribēju pateikt to, ka ķiplokus vajag pirkt C.tirgū pie Mārtiņa vectēva. Viņš ir atrodams sakņu paviljona vidū - vīrs ar bārdu, izskatās kā no pasakas izkāpis. Vēl viņš ir slavens ar saviem labu labajiem mārrutkiem. Pirms pirkšanas jautājiet: vai jūs esat Mārtiņa vectēvs? Ja viņš saka, jā, tad droši var pirkt. I nekādas gripas nebūs jābaidās!

Link | piebilst | Add to Memories


Comments {16}

(no subject)

from: [info]irrapirra
date: Dec. 14th, 2009 - 12:54 pm
Link

mmm lecker schleker zekzī ī-ā haney

Atbildēt | Parent