san

Quinceañera

May. 25th, 2009 | 11:36 am
No:: san

Meksikā meitenes 15 gadu dzimšanas diena ir dzīves svarīgāko dienu sarakstā kopā ar kāzām un bērnu piedzimšanām. Šajā dienā meitene tiek "palaista tautās" atrādot viņas daiļumu un talantus. Svinību mērogs un dekorācijas daudz neatpaliek no kāzām, atšķiras tikai rituāli. Saprotams, tas viss ir jānofotografē no visām pusēm, un te nu stāstā parādāmies mēs.

Pašas svinības notiks nākamsestdien, bet šodien Evai jānofotografē 15gadniece (Andrea) pilnā ekipējumā, lai ir bildes, ko svarīgajā dienā rādīt uz lieliem ekrāniem un dāvināt viesiem.

Ierodamies meitenes ģimenes 3miljonu mājā pilsētas dārgākajā rajonā, esam pa tiešo no pludmales, izspūrušas un sarkanas. Pagrozāmies brītiņu pa halli, neviens mūs nesagaida. Beidzot parādās divas jaunākās māsiņas, rātni mūs sabučo un pajautā vai negribam kāpt augšā, un to mēs gribam gan. Andreas istabā gar viņas seju ar otām un pūderslotām vicinās ākstīgs grimētājs, kurš, lai nu ko, bet krāsot meitenes nemāk pilnīgi noteikti. Gultā atlaidušies meitenes draugs un vecākā māsa. Visu skatieni ieurbušies ekrānā, kur MTV rāda amerikāņu 15gadnieces balli. Jaunākās māsas skraida iekšā ārā un visu apjūsmo. Hallē uz dīvāniem satupuši vēl vairāki džonīši, un mēs tā arī nesaprotam, kas viņi ir un kāpēc te atrodas. Nabaga Andreai tiek pielīmētas mākslīgās skropstas un uzzīmēti vaigi - viens krietni zemāk nekā otrs. Matu sakārtojums vispār ir traģēdija, Andrea tiek novesta līdz asarām. Kleitas ir četras - zelta ar fliteriem, balta ar ziediem, un divas korsetes a ļa moulin rouge.

Fotografējam ģimenes mājā un "atpūtas" dzīvoklī, kas atrodas turpat netālu, pie okeāna. Ģimenes mājā ir baseins, mākslīgā klints, beisbola cepurīšu kolekcija pa visu sienu un runājošs papagailis. Atpūtas dzīvoklim ir skats uz okeānu, baseins un terase. Viss iet kā smērēts - Andrea ir smuka, paklausīga un fotografēties viņai patīk. Tiesa, nedaudz traucē mātes iedrošinošie saucieni "provokatīvāk! seksīgāk!", acīmredzot viņa labi saprot, kā meitenei sevi labāk parādīt. Grimmētājs līp klāt meitenes mātei, un to nu viņš pieprot perfekti. Džonīši slaistās fonā, vēderus kasīdami. Satumst, taču viena no kleitām vēl nav nobildēta, tāpēc dodamies uz Mayan palace golfa laukumu, kur apsargs mūs ielaiž bez jautājumiem (15gadnieces svinības ir svēta lieta). Milzīgais zaļais laukums, palmas un meitene baltā korsetē prožektoru gaismās izskatās sirreāli. Tagad ar nepacietību gaidu pašu balli - tur noteikti būs lieli brīnumi un varena jautrība.

Krāsošanās un pucēšanās:








Tags:

Link | view all comments


Reply

From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.