san

Vairāk kā seriālos

May. 8th, 2009 | 11:49 am
No:: san

Meksikāņu seriāli ir pliekana zupiņa salīdzinot ar šejienes īstās dzīves dedzinošajām kaislībām.
Jau vairākas dienas pavadām spriedzē un neziņā kas nu būs. Vai Aracelli rokaspuiši piekaus Mario? Vai viņas aizvainojuma bultas skars arī mūs? Vai dzīve Puerto Vallartā kļūs neiespējama?

Situācija un darbojošās personas sekojošas: Aracelli, apmēram 45g. veca lēdija ar lauvenes grāciju un tīģerienes sakodienu. Viņai pieder īpašumi Pto. Vallartas smalkākajās adresēs, un tās tik tiešām ir ļoti ļoti dārgas adreses. Viņa vienlaikus runā pa diviem mobilajiem un radio rāciju. Taču papildus tam viņa ir cilvēks ar plašu sirdi - kā palma, kuras pavēnī glābjas saules nogurdinātie.

Mario ir ne ļoti izskatīgs, toties visādīgi šarmants puisis ar nesaprotamu nodarbošanos un lielisku humora izjūtu. Abi bija pāris veselu gadu bet nupat izšķīrās. Nu un drāma ir klasiska - kurš ar ko tagad drīkst / nedrīkst draudzēties. Taču sižeta vienkāršība tik ļoti kontrastē ar drāmas intensitāti, ka to jau var saukt par orkānu ūdensglāzē. Aizdomu pilnas īsziņas (vai Mario šodien bija pie jums ciemos? vai viņš pie jums tagad dzīvos?), garumgaras pārrunas (ko viņa teica, ko viņš teica). Mario saka, ka viņam draudēts ar izrēķināšanos. Vienu brīdi nobīstamies ne pa jokam, jo šķiet, ka tiekam izsekoti (Eva ierauga Aracelli telefonā zvanus mūsu kaimiņienei). Eva un Krišs ar steigu izvāc no Aracelli mājiņas savus datorus, jo no viņas varot sagaidīt visu. Gaiss kļūst tiktāl sabiezējis, ka cērt kaut ar mačeti.

Bet tad pēkšņi viss mainās. Aracelli iesēdina mūs savā elegantajā apvidus auto un ved uz ūberkrutās viesnīcas Bay View Grande baseinu. Skan mūzika un Aracelli dzied līdzi "quiero quedarme en tus abrazos" un balsī viņai tāda smeldze, ka es pēkšņi viņu tā saprotu. Kā sieviete sievieti. Kurš gan no mums nedara muļķības mīlas dēļ, nodomāju, un tad jau arī drāma atšķetinās un lielie viļņi klusītēm norimst.
Tags:

Link | view all comments


Reply

From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.