Maijs 11., 2020


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
12:13
Pēc vakardienas Borisa updeita, visa tauta jūk prātā un visur ir apjukums un neviens neko nesaprot, kas tagad notiek un ko drīkst darīt un ko nedrīkst darīt. Un es vairs nezinu vai es esmu tupa, bet man nav apjukuma. Viss ir izskaidrots - ka var iet ārā neierobežoti, kamēr vien distancējies no citiem 2 metrus, ka ja nevari strādāt no mājām un darbs var nodrošināt distancēšanos darba vietā, tad cilvēki ir iedrošināti iet uz darbu. Nākotnes plāni ir izskaidroti, visi punkti parādīti saprotami. Protams, ka nav 100% skaidrības, kad slimība atkāpsies un kādā situācijā būsim pēc mēneša un diviem, bet kā var sagaidrīt skaidrību šādā jomā. Arī cilvēki besās, ka valdības moto bija STAY HOME un tagad ir STAY ALERT. Atkal, kāds apjukums, ja ir izskaidrots, ka cilvēki ir iedrošināti strādāt un būt ārpus mājām, ja ir iespēja. Vienkārši ja esi ārā cilvēkos, tad STAY ALERT un distancējies. STAY HOME vairs neder šajā sitācijā. Vienkārši - wut?

UPD: Par to vai sis ir pareizais virziens prieks nacijas, es nenemos spriest. Ta ir cita saruna.

(3 piebilda | piebilst)

Comments:


[User Picture]
From:[info]bikini_kill
Date:11. Maijs 2020 - 20:05
(Link)
Saprast jau viņu var (vismaz es saprotu), bet man tas mesidžs bija drusku no sērijas "situācija ir tāda, jūs varat darīt tā, bet protams būtu labāk darīt šitā, bet nu jums jau galva uz pleciem. nu kaut kā tā".
diemžēl cilvēkiem ir tendence lietas saprast tā, kā viņiem labpatīkas un būs pietiekami daudz idiotu, kuri domās, ka viss vaļā - laižam!
kopumā šādos gadījumos cilvēkiem patīk, ka viņiem visu izskaidro sīki un detalizēti, ko drīkst un ko nē (from what i've noticed).
[User Picture]
From:[info]samantta
Date:12. Maijs 2020 - 17:49
(Link)
Varbūt tās ir bailes no valdības teikt kaut ko 100%, jo nevienam jau īsti pareizās atbildes nav un savā ziņā cilvēki ir arī nedaudz paši atbildīgi par savu veselību un uzmanīšanos. Lai ko valdība teiktu šajā posmā, viss būs nepareizi un nepatiks. Kas zin. Manas dusmas ir pārgājušas, cenšos vienkārši savaldīties, paklusēt un dzīvot tālāk.
[User Picture]
From:[info]savanna
Date:11. Maijs 2020 - 21:35
(Link)
LV šādi ir jau labu laiku. Visi pieraduši stāvēt cits no cita pa gabalu.
master of procrastination -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
my tags
architizer
pēdējie klabojumi

> Go to Top
Sviesta Ciba