Februāris 22., 2017


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
08:33
Plānojam mūsu pirmo izbraucienu kopā - gribam doties kaut kur ar kalniem, skaistu dabu un atpūtu no pilsētas trokšņa. Cibas draudziņi, kuri ir bijuši Peak District/Lake District vai tml. vietās iekš UK, lūdzu padalieties padomiem kā veiksmīgi izplānot šādu braucienu. Tie nacionālie parki ir tik milzīgi, ka es nezinu no kura gala ķerties klāt plānošanai. Savā galvā redzu daudz pastaigu, kalnos kāpšanu, ēšanu un dzeršanu mazos, noplukušos krodziņos un palikšanu kādā mazā, vecā namiņā. (Yes, I am cheesy as f).

(5 piebilda | piebilst)

Comments:


[User Picture]
From:[info]f
Date:22. Februāris 2017 - 10:41
(Link)
eh, lake district. tad somiņā jābūt lepnumu un aizspriedumu eksemplāram! (kā redzi, mani padomi ir ļoti lietderīgi :)) )
[User Picture]
From:[info]samantta
Date:22. Februāris 2017 - 10:46
(Link)
vienkārši lielisks komentārs! viena no manām mīļākajām grāmatām, protams! :)
[User Picture]
From:[info]f
Date:22. Februāris 2017 - 12:11
(Link)
man arī! :)
[User Picture]
From:[info]roskild
Date:22. Februāris 2017 - 13:58
(Link)
Manšķiet es tikai pa peak district/lake district pēdējā laikā dzīvoju. Kā jau instagramā var redzēt : ) Lieliska vieta atpūtai. Lake district ir ar lielākiem kalniem un ezeriem (obviously) un peak district ir tāds mazs un mīļš. Kas tev labāk patiktu? Camping vai b&b? Ar visas dienas hiking up the hills vai vienkārši forši pastaigāt un mazas english town apskatīt?
[User Picture]
From:[info]samantta
Date:22. Februāris 2017 - 20:54
(Link)
Es domāju, ka es esmu tāda ātrā bez pacietības, bet Toms sagrāva manu iecerēto plānošanu un uzstāja, ka mums vajag kaut ko norezervēt TŪLĪT UN TAGAD. Tā nu esam norezervējuši mazu mīlīgu cottage iekš Lake District, 20 minūšu brauciena attālumā no Coniston. It kā tur esot kur staigāt un aitas zem logiem blējot un neesot telefonam zonas. Turu īkšķi lai viss ir forši - vēl 2 mēneši, jo tas uz to pirmo Maija bank holiday.
master of procrastination -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
my tags
architizer
pēdējie klabojumi

> Go to Top
Sviesta Ciba