Oktobris 10., 2016


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
20:47
Teikšu jums pavisam godīgi - nejūtos šobrīd nekādā sajūsmā par universitāti. Jā, man joprojām patīk pati vide un fakts, ka mācos, bet tikai trešā nedēļa un es jūtu cik ļoti skolā izlaidu fiziku. Sēžu un līdz asarām mokos ar būvkonstrukciju aprēķiniem. Izrādās, ka es pat neko neatceros par pašiem pamatiem - Ņūtona likumiem, gravitāti, kā pārveidot masas uz tilpumiem utt. Un vēl uzliekam pa virsu faktu, ka viss ir angliski un man ne bū ne bē. Universitātē neviens neucinās, visiem ir pofig - ej mājās, skaties savus video un cīnies kā vari. Tā te sēžu pa vakariem un cīnos, bet gribas kliegt. Neatceros nevienu fizikas nodarbību no skolas. Mums vispār bija fizika?!
Tags:

(8 piebilda | piebilst)

Comments:


[User Picture]
From:[info]roskild
Date:11. Oktobris 2016 - 10:11
(Link)
jā, mani pirmie divi gadi universitātē ar savu inženierzinātni bija ļoti grūti. Matemātiku un fiziku mācījos tik ļoti sen, ka nekas no tā visa nebija vairs prātā palicis. Man palīdzēja visas tās books for dummies. Nopietni. Es aizgāju uz bibliotēku un paņēmu vienu fizikai un matemātikai lai vismaz pamatus savāktu kopā. Palīdzēja. Sēdēju pa vakariem un lasīju un pildīju uzdevumus. Varbūt tev arī palīdz. Turies. Būs labi. Beigās tas viss būs tā vērts (saku es, kas raksta disertāciju un nezin no kura gala ķerties klāt).
[User Picture]
From:[info]samantta
Date:11. Oktobris 2016 - 15:23
(Link)
Cerēju, ka ierakstīsi ko uzmundrinošu, jo tev taču līdzīga pieredze.
Vakar izcīnīju pusi mājasdarbu, šodien otra puse. Laikam tiešām iešu uz bibliotēku. Atceros, bijušais draudziņš aizgāja atpakaļ uz universitāti 30+ gadu vecumā, un mēs daudz laika pavadījām bibliotēkā, jo viņam daudz kas bija jāatceras. Būs jau labi :)
Veiksmi tikt galā ar disertāciju!
[User Picture]
From:[info]non_sense
Date:11. Oktobris 2016 - 12:30
(Link)
Jaa, bija. Un lai cik apziniga biju, atzimes vienmer bija diezgan svakas. Man vienkarsi fizika nepieleca.
[User Picture]
From:[info]samantta
Date:11. Oktobris 2016 - 15:23
(Link)
Man liekas, ka man arī nepielec. Ir lietas, kas nāk tik viegli, viegli, bet ar to fiziku tiešām vakar likās, kā ar veciem ratiem pa grubuļainu ceļu!
[User Picture]
From:[info]colder_
Date:11. Oktobris 2016 - 12:57
(Link)
Uij! Ja man tagad buutu jaamaacaas kaut kas iz "pedejo reizi videnee..." (jeb mana gadijumaa pamatskolaa), jopcik... arii esmu njeemusi talkaa taaas dummy books ieprieksh, kad nepiecieshams bijis. man fizika bija tikai 8. un 9. klasee, bet taa arii neko nesapratu.

lai veicaas, turies!
[User Picture]
From:[info]samantta
Date:11. Oktobris 2016 - 15:24
(Link)
Paldies! Sāc gan apdomāt ko tā skola bija vērta, kad visas tās zināšanas tāpat dzīvē īsti neizmanto, bet kad jāizmanto, tad nemaz neatceries, jo visam ir tikai fiksi pārskriets pāri lai dabūtu atzīmes.
[User Picture]
From:[info]colder_
Date:12. Oktobris 2016 - 11:56
(Link)
Jaa, jo celjojumos pieraadiijies daudzos momentos, kad tie entie priekshmeti buutu nodereejushi, ja buutu koncetreejushies uz tieshaam iz dziives detaljaam, nevis man muldeejushi tur murgus. es joprojam atceros,ka ma patika biologija, bet man lika iekalt tur taadus murgus, lai tikai atzimi dabutu, es labi maceju 1lpp no galvas iemacities.. tekoshi! bet pec tam nibubum. tapat geografija,kaaaa patika, bet uchene tur man par iezhiem un ko tur staastiija.. ne es raknjaajos, ne kaadu tik detalizeti interese, butu labak stastijushi ko citu par sho "zemes" teemu. aij, ja butu es kaut kads brinumcilveks, noteikti, savaktu kopa visus celjotajus, lai uztaisa iistu skolu :D
[User Picture]
From:[info]samantta
Date:12. Oktobris 2016 - 12:43
(Link)
Bet tā ir tāda ideja!
Uztaisīt 'dzīves skolu' vai vismaz 'īstās dzīves kursus', kur mācīt reālas, īstas zināšanas! Es pilnīgi spēju tevi iedomāties, daloties ar savām zināšanām ar citiem. Kāpēc ne?!!
master of procrastination -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
my tags
architizer
pēdējie klabojumi

> Go to Top
Sviesta Ciba