Marts 18., 2015
| 20:25
|
Comments:
Man ļoti patīk veģetārisms. Es gaļu ēdu tikai ārpus mājas, kur nav daudz citu iespēju reizēm. Bet mani gaļa nogurdina. Bet man prieks, ka vēl kāds ir atklājis dārzeņu lieliskumu. :)
Interesanti arī kā, pašam kļūstot par zālēdāju, izrādās, ka daudzi citi arī tādi ir :)
Un man arī nav vajadzīgi tie gaļas aizstājēji lielākoties. Izņemot, kad taisu specifiskus čili (con carne). Tad pielieku vegan mince. Jo dārzeņi ir lieliski. Un tas trakais piens vispār... Kad palasa tā centīgāk, tad arī pret pienu rodas nepatika. Vismaz man. Bet nu, pavisam vegānam grūti būt, ja sanāk daudz ēst ārpus mājas.
Tomēr, cenšos nebāzties ar savu dziesmu grāmatu svešā baznīcā. Šīs tēmas cilāju tikai ar citiem, kuri izvairās no gaļas. Neesmu te, lai kādu konvertētu.
Es nedaudz paeksperimentēju Īrijā ar visu to ēšanu ārpus mājām - it kā ir ierobežotas iespējas, bet var forši samiksēt visādus side dish vienā lielā pasūtījumā un nav nemaz tik traki + sanāk lētāk kā citiem, kas pasūta gaļas ēdienus. Ar pienu man ir ok, ļoti garšo mandeļu piens, bet nezinu kā izvairīties no sviesta, cukura, jogurtiem. Sojas produktus neēdu dēļ GMO un tad ir kā ir. Nav jau tā, ka baigi to visu vajag, bet dažreiz gribās.
Nav jau ko nevienu konvertēt, man liekas, ka cilvēks pats pie tā nonāk, ja ir sajūta,ka vajag un ir forši. |
|
|
|
Sviesta Ciba |