Maijs 6., 2014


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
21:00
Pēc ilgas badošanās, atnācu mājās, 10 minūtes pacīnījos ar augšējo breketi, nobirdināju pāris asaras, apsvēru cik ilgi varēšu noturēties bez ēdiena, tad sakodu zobus (morāli) un burtiski izlauzu to parikti no savas mutes. Beigās nebija tik traki - pamanījos apēst pupiņu salātus un ar aizmugurējiem zobiem pat sagremot sauju pistāciju riekstu. Darbā gan visiem bija lielie prieki likt man teikt "she sells seashells on the seashore".
Sāpes ir mazliet pierimušās, Marija, atnākot mājās, pat nepamanīja, ka man ir breketes. Bet pie mīnusiem ir fakts, ka manas siekalas pamanās uzkrāties gar breketes malām, ko var redzēt, bet visa pārējā mute ir ļoti sausa. Jūtu, ka būšu arī lielos draugos ar lūpu balzāmu.
Tātad, būšu slaida un ar ļoti mitrinātām lūpām, lieliski. Vēl tikai saprast kā bučoties un vai vispār kāds mani gribēs bučot.
Tags:

(4 piebilda | piebilst)

Comments:


[User Picture]
From:[info]bikini_kill
Date:7. Maijs 2014 - 01:42
(Link)
lūpu balzāmu tev vajadzēs noteikti. es nevaru izturēt, ja neesmu uzklājusi to vismaz padsmit reizas diena (man tagad ir 3 dažādas tūbiņas).
iesaku carmex.
pie bučošanās pieradīsi ātri.
[User Picture]
From:[info]bikini_kill
Date:7. Maijs 2014 - 01:42
(Link)
*reizes dienā* - man jāiet gulēt
[User Picture]
From:[info]siltavieta
Date:7. Maijs 2014 - 09:30
(Link)
man gan ir parastās breketes, bet varu pastāstīt, ka siekalu ražošana izlīdzināsies, tāpat arī par lūpām, no sākuma viņas `neiet pāri` breketēm un lūpas tā kā nav iespējams samitrināt, bet pēc tam lūpas `pierod` un viss ir cool, tāpat kā agrāk. man sāpēja zobi pirmo nedēļu un tagad pēc pievilkšanām, kas gan man ir reti, pirmā reize bija pēc diviem mēnešiem, tagad būs pēc mēneša, tāpēc nevaru iedomāties, ja maina ik pa divām nedēļām...tad jau sāp visu laiku.
[User Picture]
From:[info]kaszczejs
Date:9. Maijs 2014 - 18:13
(Link)
Gribēs, gribēs. Kaut vai aiz sadisma!!!
master of procrastination -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
my tags
architizer
pēdējie klabojumi

> Go to Top
Sviesta Ciba