Oktobris 12., 2012


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
07:30
Lūk, ja ir kaut kas ko es dzīvē neciešu par visu visvairāk, tie ir cilvēki, kas mūžīgi kavē. Sīkums, ja esi sarunājis tikšanos, bet ceļā notiek avārija vai tornādo tevi aizpūta uz citu valsti. Bet kas ir ar tiem cilvēkiem, kam kavēšana ir kā neizārstējama slimība? Man tas liekas kā briesmīgākā necieņa manā vērtību skaliņā, ja man uz cilvēkiem ir jāgaida. Es varu gaidīt uz prezidentu, bet kapēc man jāgaida uz darba kolēģiem, kuri allaž ir par vēlu un milzīgā paštīksmē iepeld darbā pusotru stundu vēlāk, jo atkal ir labi izgulējušies. Kapēc man ir jāgaida uz manu menedžeri, kamēr viņai vienmēr vajag pačurāt/uzsmēķēt/papļāpāt, nevis normāli un laicīgi doties uz mūsu ceturkšņa pārskatu. Kapēc ir draugi, kuri nekad nevar laicīgi iztaisīties no mājām, laicīgi ierasties vietās un nelikt visiem uz viņiem gaidīt. Cik grūti ir iemācīties reālistiski novērtēt savu varēšanu būt kaut kur noteiktā laikā. Ja zini, ka nespēj nekad izčammāties, tad dod sev vairāk laika un pasaki, ka būsi vēlāk nekā patiesībā domā, tas vismaz iedod ekstra laiku, kad ar tevi var notikt tās visas simts lietas, kuras ir tavi standarta aizbildinājumi, kapēc kārtējo reizi esi nokavējis.

(6 piebilda | piebilst)

Comments:


[User Picture]
From:[info]walkire
Date:12. Oktobris 2012 - 09:52
(Link)
diemžēl tas ir par mani :(
[User Picture]
From:[info]samantta
Date:12. Oktobris 2012 - 09:54
(Link)
nezinu kā par citiem, kam riebjas kavēšana, man svarīgākais ir lai cilvēki man saka taisnību, tapēc ja zini, ka būsi vēlāk vai kavēsies, pabrīdini iepriekš un tad viss ir kārtībā.
[User Picture]
From:[info]walkire
Date:12. Oktobris 2012 - 09:58
(Link)
es pedējā laikā cenšos šo netikumu izkaut un iet arā superlaicīgi, brīžiem pat sanāk. bet vispār es aicinu cilvēkus teikt man nevis īsto laiku, kad vajag satikties, bet kādas 15 minūtes ātrāk. :D
[User Picture]
From:[info]starsailor
Date:12. Oktobris 2012 - 10:08
(Link)
pilnīgi piekrītu katram vārdam. pati nekad nekavēju savas vainas dēļ. :)
[User Picture]
From:[info]colder_
Date:12. Oktobris 2012 - 10:23
(Link)
tā ir jaunā modernā slimība. agrāk tā nebija, šito es arī neciešu,ka man draugi zina, ka es max 12-15min pagaidīšu.
From:[info]mocekliite
Date:12. Oktobris 2012 - 20:59
(Link)
mums darbaa tas pats, visi kavee un tad es ar censhos. ja meetings 10am tad rukaaju liidz 10:15 un tad tik paskatos vai kaads atvilcies un to meetingu. un protams 1 out of 10 sanaak ka es esmu vieniigaa kas kavee :D tad nu njem un ieskaidro ka citi 9 reizes kaveeja taa ka man tada arii pienaacaas :)
master of procrastination -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
my tags
architizer
pēdējie klabojumi

> Go to Top
Sviesta Ciba