Jūnijs 5., 2012


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
14:58
Sporta zālēm vajadzētu ieviest likumu, ka ir aizliegts bolīties uz cilvēkiem, kam nav iedzimts izskatīties daiļi un estētiski jebkāda tipa aktivitātēs. Jā, es zinu, ka man uzblīst un paliek sarkana seja, kad taisu vēdera presītes, tas ir pietiekoši neērti jau bez visādiem cilvēkiem, pētot manu sviedriem norasojošo pieri. Un vakar viena blondīne uz blakus paklājiņa vienkārši paņēma un atspiedās uz elkoņiem, lai novērotu kā es cīnos ar bumbu. Principā es gribēju uztaisīt pāris muguras vingrojumus, balstoties uz bumbas, bet kur nu, tā bumba ripoja uz visām pusēm, es tai pakaļ, bet kad beidzot izdevās nerātni mazliet savaldīt un ieņemt pozīciju, tad paklājiņš, uz kura atbalstījos ar kājām, sāka bezkaunīgi slīdēt prom pa grīdu (mums tur daudz paklājiņu, un es neietilpu uz viena). Un tā princese vienkārši sēž, skatās un smīn. Galvā viņu tā lamāju un domāju, ka, piemēram, viņai bija dikti slapja pēcpuse, bet es taču uz viņu nebolījos. Aizsviedu bumbu prom, nosēdos šai pretī un sāku skatīties acīs, kamēr viņa laikam saprata, ka pārkāpj manu privāto telpu, un aizvilka savu sasvīdušo dibenu uz skrejceliņu.
Bet man jātiek galā ar tiem vingrojumiem, savādāk es tikai izdzenu sevi uz tām mašīnām un jēga nekāda. Zinu, ka pilns internets ar video, bet varbūt kādam ir kas pārbaudīts iesakāms. Jebkurai ķermeņa daļai - gribu vienkārši visu nedaudz vingrāku padarīt.

(6 piebilda | piebilst)

Comments:


From:[info]queen_b
Date:5. Jūnijs 2012 - 17:09
(Link)
sajūsmina, ka apsēdies viņai pretim :D
[User Picture]
From:[info]savanna
Date:5. Jūnijs 2012 - 17:15
(Link)
Šis tiešām labs :)
[User Picture]
From:[info]daciiit
Date:5. Jūnijs 2012 - 17:25
(Link)
+1
From:[info]kim
Date:5. Jūnijs 2012 - 17:58
(Link)
Haha, tieši nodomāju, ka vajadzētu apsēsties un blenzt pretī un tu uzraksti, ka tieši to arī darīji. Super :D

Man arī šausmīgi ātri kļūst koši sarkana seja, pašai krīt uz nerviem, jo pēc 3 minūšu aktivitātēm izskatos tā, it kā būtu noskrējusi vismaz maratonu :D
[User Picture]
From:[info]colder_
Date:5. Jūnijs 2012 - 18:07
(Link)
ej uz pilatēm.
[User Picture]
From:[info]bikini_kill
Date:5. Jūnijs 2012 - 18:53
(Link)
gggg! :D
taa tai stulbajai blondiinei arii vajag :)
master of procrastination -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
my tags
architizer
pēdējie klabojumi

> Go to Top
Sviesta Ciba