Marts 17., 2012


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
16:37

(6 piebilda | piebilst)

Comments:


[User Picture]
From:[info]elina_g
Date:18. Marts 2012 - 01:57
(Link)
nomazgā rīsus, skalojot tos pāris reizes. vārot tos, pielej rīsu etiķi. kamēr rīsi vārās, sagatavo pildījumu, kas var būt lasis, garneles, gurķis, cepta ola, tuncis utt.
es parasti lapu nokāju ar rīsiem kādas 2/3 no lapas, jo lieku padaudz pildījuma. samērcē ar ūdeni nenoklāto ar rīsiem lapas trešdaļu un tik rullē.
neaizmirsti iegādāties sojas mērci.

lai izdodas :)


[User Picture]
From:[info]samantta
Date:18. Marts 2012 - 13:41
(Link)
o, paldies par foršajām bildēm un izsmeļošo aprakstu! :) izskatās varen garšīgi!
master of procrastination -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
my tags
architizer
pēdējie klabojumi

> Go to Top
Sviesta Ciba