Marts 18., 2012


[info]elina_g01:57
nomazgā rīsus, skalojot tos pāris reizes. vārot tos, pielej rīsu etiķi. kamēr rīsi vārās, sagatavo pildījumu, kas var būt lasis, garneles, gurķis, cepta ola, tuncis utt.
es parasti lapu nokāju ar rīsiem kādas 2/3 no lapas, jo lieku padaudz pildījuma. samērcē ar ūdeni nenoklāto ar rīsiem lapas trešdaļu un tik rullē.
neaizmirsti iegādāties sojas mērci.

lai izdodas :)



Read Comments

Reply


No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
master of procrastination - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
my tags
architizer
pēdējie klabojumi

> Go to Top
Sviesta Ciba