Decembris 22., 2011


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
20:41
Es zinu, ka es ĻOTI daudz rakstu pēdējā laikā, un droši vien krītu visiem uz nerviem, bet man ir šie periodi, gan jau pēc kāda laika atkal nozudīšu uz pusgadu. Bet nu man gribās izteikt savu sašutumu par cilvēkiem, kas strādā klientu apkalpošanas servisā, bet kuriem nav ne mazākās izpratnes vai vēlmes kādu apkalpot vai pacensties. Un es runāju par attieksmi. Nu muļķīgs piemērs, tagad domāsiet, ka esmu kaut kāda solāriju čikse, bet tas tikai šogad - man ir apnicis katru ziemu būt zilganā līķa nokrāsā, tapēc šogad nedaudz piestaigāju uz minēto iestādi, lai uzturētu sevi veselīgos toņos. Es nesaku, ka visām solāriju administratorēm jābūt priecīgām beibēm, kuras ir nocepinājušās tumši brūnas, spīdina pārdabiski baltus zobus, un ir gatavas runāt par krēmiņiem stundām ilgi (ir tādas redzētas), bet nu šī, kas strādā manā solārijā ir unikums. Viņa ir pārdabiski bāla kā līķis, mūžīgi apātisku sejas izteiksmi, neesmu trīs mēnešu laikā redzējusi viņu pasmaidam, pat ne smaida atblāzmu. Un viņa vienmēr skatās uz visiem ar nicinošu skatienu, bezmaz vai, tu pāragri novecosi vai, iespējams, mirsi no ādas vēža. Kad viņai palūdz brilles, viņa bezmaz vai met viņas sejā. Pats trakākais ir, ka viņa vienmēr pati uz savu galvu iedarbina solāriju - es vēl tur pusratā velku savas pufaikas nost un piņķerējos savās biksēs, kad laiks jau sāk iet! Un dēļ tās pretīgās sejas, man neceļās iet un kasīties, jo man šķiet viņa visu noklausīsies savā apātiskajā stilā un nereaģēs. Es vienkārši esmu iemācījusies vilkt maksimāli maz slāņu, locīties kā zutis un uzpļekšķināt sev krēmu gaismas ātrumā. Es vienkārši nesaprotu, vai tik tiešām ir grūti būt elementāri laipnam. Ja es spēju būt laipna, caurām dienām krāmējot vistu kastītēs, tad nu viņa, sēžot visu dienu pie datora, varēja kādreiz kādu mīļāku sejas izteiksmi izspiest.

(8 piebilda | piebilst)

Comments:


From:[info]susanna
Date:22. Decembris 2011 - 22:56
(Link)
vai tad solārijā nav pogas "start", kuru pašam klientam jānospiež? tajos, kur esmu bijusi, man uzstāda laiku, bet starta pogu nospiežu pati, jau guļot/stāvot iekšā solārijā.
[User Picture]
From:[info]samantta
Date:22. Decembris 2011 - 23:01
(Link)
it kā ir, es jau arī pabrīnījos, bet kamēr es ģērbjos, viss jau sāk notikt. latvijā arī pati slēgāju, bet te šitādi brīnumi.
From:[info]fedrs
Date:22. Decembris 2011 - 22:57
(Link)
visu dienu uzsmaidi vistām?
[User Picture]
From:[info]samantta
Date:22. Decembris 2011 - 23:00
(Link)
nē, tik tālu man vēl nav aizgājis ciet, bet kas to lai zin kas priekšā
[User Picture]
From:[info]colder_
Date:22. Decembris 2011 - 22:59
(Link)
1.kārt krēms esot jāuzliek 2h pirms solaŗija, tā kā šo vari nomainīt,nebūs ātrumā jāsmerē.
2kārt, tu dzīvo pilsētā, taču jābūt citai vietai,nē?
3kart, angļiem patīk sūdzēties par strādāšanu, tā kā aiziet, aizmirsti,ka esi no ziemļnieicskās Latvija,skur noklusēsi hhehe
[User Picture]
From:[info]samantta
Date:22. Decembris 2011 - 23:01
(Link)
man vēl kāda pusstunda uz kartes palikusi, jānotērē. es diezgan lielu laiku nopirku tapēc jāpiecieš vēl :)
[User Picture]
From:[info]colder_
Date:22. Decembris 2011 - 23:04
(Link)
tur kaut kādi dīvaini solāriji tev, es te savā mīļajā barona centrā piestaigāju,kur pati spiežu pogu :D
From:[info]kim
Date:22. Decembris 2011 - 23:01
(Link)
Baisi.
Kāpēc neizvēlies citu vietu? Es jau nu labāk staigātu zilgani līķīga, nekā ietu uz vietu, kur mani apkalpo šitāda dūdiņa.
master of procrastination -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
my tags
architizer
pēdējie klabojumi

> Go to Top
Sviesta Ciba