Sadzīves ainiņas un tamlīdzīgas garlaicības -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Janvāris 28., 2017


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
17:11
Jaunais paklājs no Amazon atnāca nedēļas laikā. Turklāt kurjers pieveda līdz dzīvoklim. Ļoti patīkams tāds serviss. Bērniem paklājs patīk. Mūsu dibeniem arī mīksts liekas. Tas dizains gan tāds viesistabai dikti raibs, bet nu tajā spēļu stūrī vajag kaut ko. Tas puzles paklājs tomēr salīdzinoši baigo kopšanu prasa - visu laiku tur putekļi krājas, visās šķirbās slapjumi saiet... bet tekstila paklāji nav opcija Emmas alerģijas dēļ. Pagaidām izskatās gana viegli kopjams šis. K arī ir ko pētīt - pagriezu ar burtiņu pusi uz augšu, tad nu tagad K rotē, pēta un mēģina visu pagaršot.

(2 jau iepūta | iepūt)

Comments:


[User Picture]
From:[info]daria
Date:30. Janvāris 2017 - 03:56
(Link)
pie taa raibuma aatri pierod :)
Un kopt ir super easy + man patiik, ka nenolietojas: muuseejais tagad ir beernistabaa, bet ar jauno meitu iznesiisim atkal dziivojamaa istabaa.

Puzles paklaaji mums reaali nepatika - gan no kopshanas viedoklja, gan taapeec, ka E vinjus grauza, kad pirmie zobi paraadiijaas, riktiigi, pa gabalinjiem nost.
[User Picture]
From:[info]salty
Date:30. Janvāris 2017 - 14:13
(Link)
Jā, es jau sāku pierast.

Puzle līdz šim bija ok - E viņu negrauza, ārā nejauca. Vienīgi tas, ka tādu lielu platību (1,6x1,8m apmēram bija) salīdzinoši grūti kopt - nevar tā vienkārši norullēt malā, lai apakšā saslaucītu/izmazgātu. Mums tur reāli putekļi krājās zem tā paklāja... Tagad vēl arī K ik pa laikam tur pa kluso piečurāja tā, ka tikai kaut kad post factum pamanu, ka zem paklāja jau acīmredzot labu laiku peļķīte bijusi :D Tagad ceru, ka zem paklāja nekas tur īsti nekrāsies...

Tagad izmetām no E istabas tekstila paklāju un mazu stūrīti tur ar puzli izlikām - tur tā spēlēšanās retāka, arī platība būs mazāka un K tur ar pliku dibenu netiks laista (aukstāks tur), būs vieglāk arī ar uzkopšanu.

> Go to Top
Sviesta Ciba