Sadzīves ainiņas un tamlīdzīgas garlaicības -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Decembris 28., 2015


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
14:15
Svētki nosvinēti. Dalījām dāvanas pie divām eglēm. Pirmajā piegājienā mūsu majās Emma par interesantākajām atzina 2 dāvanas - koka bumbiņu/klucīšu veramo virteni (kas uz speciāla striķīša jāsaver), un miniatūru 3 krūzīšu/apakštasīšu/tējkannas komplektu. Ar tām bija vislielākā ņemšanās un krāmēšanāš. Rotaļu dārzeņu groziņš tika pastumts kaut kur maliņā, Lego Duplo kaste tā arī attaisīta netika. Otrajā piegājienā pie vecvecāku eglītes pirmajā vietā izvirzījās lielās Lego kastes izpakošana, mājas celšana un lodziņu/durtiņu virināšana, arī jaunās safari dzīnieku figūras tika atzītas par labām un interesantām esam. Rozā ponija liktenis vēl neskaidrs :D

Vakarā mājās ņēmās spēlēties ar jauno Lego un dzīvniekiem (gan jaunajiem, gan vecajiem). Izpakojām arī pirmajā piegājienā neatvērto Lego, tad jau kopā saliekot tādu +/- normāla izmēra būvi varējām salipināt. Šorīt lepni gāja auklītei rādīt jaunās mantas, bet beigās tāpat izvilka veco "čuku" (lego tipa vilcieniņu) un vecos "lego tipa" klučus - tie ir ievērojami lielāki un vieglāk saliekami, nekā Duplo.

Vipsār pēdējās dienās galīgi nojukusi gulētiešana. Aiziet gulēt tikai ap 22, un tad vēl ar visādām scēnām, atkārtotām vakariņu ēšanām un citiem vipendroniem. Un biežāk runā pretī un čīkst, ja kaut ko nedabū kā gribējusi. Kaut kā jāsāk piedomāt pie audzināšanas laikam beidzot.
Tags:

(2 jau iepūta | iepūt)

Comments:


From:[info]siikumi
Date:28. Decembris 2015 - 17:36
(Link)
Bet tās "neinteresantās"mantas tak var nolikt kaut kur neredzamā vietā, un pēc laika izvilkt. Tad, kad citu dāvanu nav.:) Tad varbūt tā interese būs.:)
[User Picture]
From:[info]salty
Date:28. Decembris 2015 - 22:40
(Link)
Tā jau arī darām :)

> Go to Top
Sviesta Ciba