Sadzīves ainiņas un tamlīdzīgas garlaicības -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Augusts 14., 2015


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
14:27
Jāsāk meklēt aukle laikam, bet es vēl nespēju to aptvert (pa kuru laiku ir pagājis jau vairāk kā gads un drīz jau jāatgriežas darbā...) un izdomāt, no kura gala ķerties klāt šim pasākumam. Jāatliek vēl uz pāris dienām laikam jebkāda rīcība.
Tags:

(8 jau iepūta | iepūt)

Comments:


[User Picture]
From:[info]noisiite
Date:14. Augusts 2015 - 16:21
(Link)
Njā, ātri tas laiks skrien.
Kad E. 'spīd' kāds dārziņš?
[User Picture]
From:[info]salty
Date:14. Augusts 2015 - 22:04
(Link)
Es ātrāk par nākamo septembri pat neceru, jo diez vai janvārī pašvaldība piedāvās, kad 1.5 paliks (pieteikumā biju ierakstījusi, ka gribam uz to jauno Pērses ielā). Bet šobrīd vēl dārziņam viņa nav gatava, tā man šķiet.
[User Picture]
From:[info]noisiite
Date:14. Augusts 2015 - 23:07
(Link)
Un privātie dārziņi? Pašvaldība jau nodrošina to līdzfinansējumu.
Man jau šķiet, ka tā gatavība pēkšņi vienā brīdī parādās, man visu laiku šķita, ka Helme arī tāds mazs bebītis vēl ir, bet tad vienā mirklī skatījos uz viņu un sapratu, ka patiesībā jau liela un pat dārziņā varētu laist, ja būtu tāda nepieciešamība.
[User Picture]
From:[info]salty
Date:14. Augusts 2015 - 23:13
(Link)
Līdzfinansējums jau tāpat tikai no 1.5g. E. jau vēl pat nestaigā, līdz ar to joprojām bēbītis man.

Tu ar abiem mājās paliksi? Helmi dārziņā nelaidīsi?
[User Picture]
From:[info]noisiite
Date:14. Augusts 2015 - 23:17
(Link)
Es jau labprāt nelaistu, bet bērnam vajag to komunikāciju ar citiem+ nedalītu uzmanību arī jaunākajam, mēģināšu viņu ar nākamā gada septembri te tajā pašā mūsu ielas dārziņā iedabūt (vispār diezgan pozitīvas atsauksmes, vairāki no mūsu mājas tur savus bērnus ved). No divu gadu un piecu mēnešu vecuma. Aprīlī, kad paliks trīs, tāpat jau neies valsts dārziņā, uz sezonas beigās šaubos, ka kāds ņems jaunus bērnus.
[User Picture]
From:[info]salty
Date:15. Augusts 2015 - 11:02
(Link)
Nu ja pašvaldība neaicinās no nākamā septembra, tad mēs arī vai nu uz šito ielas gala privāto (man gan ļoti nepatīk viņu āra zona), vai vēl Balodīti domāju papētīt. Šogad tad jūs tikai pa kādām skoliņtipa nodarbībām, ja?
[User Picture]
From:[info]noisiite
Date:15. Augusts 2015 - 11:12
(Link)
Jā, turpināsim Yamahas mūzikas skolu un plānā ir samenedžēt to došanos uz vispārattīstošo vingrošanu OSC, tas gan ir no pusotra gada, bet nu var pamēģināt vēl pirms novembra pamēģināt, varbūt jau ātrāk kaut kas mums sanāk.
[User Picture]
From:[info]salty
Date:15. Augusts 2015 - 20:28
(Link)
Mēs tagad papildus mūzikas skolai ejam Oāze lieliem un maziem. Tur forši tas, ka pirms un pēc dziesmiņu/rotaļu nodarbības ir brīvā spēlēšanās ar mantām un citiem bērniem, kas nav mūzikas skolā.

> Go to Top
Sviesta Ciba