Sadzīves ainiņas un tamlīdzīgas garlaicības -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Jūnijs 1., 2015


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
22:21
Njā, biju jau sapriecājusies, ka beidzot atradu vēl vienu mazuļu nodarbību grupu vasarā. Pat biju gatava braukāt uz Teiku. Bet nu šodien pirmo reizi bijām un sapratu, ka vairs tuvākajā laikā nebrauksim. Tur visi bērniņi vairāk jau tā uz 2 gadu vecumu, visas aktivitātes arī tādiem vecākiem, Emmai tur gandrīz nekā nebija, ko darīt. Vienīgais svarīgais ieguvums - pirmais mākslasdarbs :D Jā, un sākumā dabūja kāds 15 min. paspēlēties ar vecākiem bērniņiem. Visas mammas gan savējos dikti vaktēja, lai tik mazajam bēbītim kaut ko pāri nenodarītu :)

Bet kopumā nevarētu teikt, ka man dikti uzrunāja to nodarbību saturs. Kaut kā dikti juceklīgi, sasteigti un ļoti daudz kā vienas nodarības laikā. Pat man bija grūti līdzi izsekot, ka jau nākamā dziesma, rotaļa, jau nākamās mantas jāņemt utt. Orfā tas viss kaut kā lēnāk un relaksētāk.
Tags:

(4 jau iepūta | iepūt)

Comments:


[User Picture]
From:[info]fleur
Date:1. Jūnijs 2015 - 22:33
(Link)
It kā jau pareizi, divgadniekus gatavo dārziņam - koncentrēties, klausīties uz vienu runātāju, apsēsties, darīt, sakārtot utt:)
[User Picture]
From:[info]salty
Date:1. Jūnijs 2015 - 23:40
(Link)
Iespējams. Tāda arī bija sajūta, ka es ar savu 10.5 mēn bebi tur kaut kā galīgi nevietā un attiecīgi nespēju novērtēt :)
[User Picture]
From:[info]fleur
Date:2. Jūnijs 2015 - 00:10
(Link)
Jā, jāmeklē rāpotāju pulciņš:)
From:[info]mes
Date:2. Jūnijs 2015 - 05:16
(Link)
Taisi pati augšā savu bēbīšgrupiņu ;)))

> Go to Top
Sviesta Ciba