Sadzīves ainiņas un tamlīdzīgas garlaicības -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Septembris 14., 2014


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
21:04
Esmu tikusi pie riteņa :) Māsa aizdeva uz rudeni izmēğināt. Vispār jau doma bija pirkt pašiem tagad uz sezonas izpārdošanu laiku, bet jāpaskatās vai nebūs tāpat kā ar trenažieri, kuru man nu ļoti vajadzēja, bet kuru ciemiņi izmantoja biežāk nekā es. Tad nu šodien izmetu savu pirmo apli. Visā visumā bija forši, ceru jau, ka turpināšu regulāri.

Vēl arī iepirkās vingrošanas paklājiņš šodien. Kaut kas beidzot jāsāk darīt. Pusotru mēnesi sevi žēloju, bet pēdējās nedēļas apzināti slinkoju un tik ēdu zefīrus. Paklājiņš gan izrādījās traki smirdīgs, nācās izmest uz balkona vēdināties.

(3 jau iepūta | iepūt)

Comments:


[User Picture]
From:[info]noisiite
Date:14. Septembris 2014 - 21:28
(Link)
Oi, es arī būtu gatava pusi karaļvalsts atdot par velo izbraucienu. :) Stāv mans bērītis piesiets pie margām jau kopš marta.
Arī pie margām ķēdē?
[User Picture]
From:[info]salty
Date:15. Septembris 2014 - 02:48
(Link)
Bērnu vīram un pati bērītim mugurā! :) Pie margām neķēdēju, jo vienkārši nav ar ko. Būs jāiepērk slēdzene pirms dubļu laiks sākas.
[User Picture]
From:[info]noisiite
Date:15. Septembris 2014 - 10:06
(Link)
Tā būs jādara.
Par slēdzeni runājot, ja tev vajag velo likt tikai te mājā pie margām, tad der pilnīgi jebkāda, manējais velo vienmēr stāv nepieslēgts, ja vīrs ar savējo kaut kur izbrauc. Ja plānots kādreiz kaut uz mirkli kaut kur citur pieķēdēt, tad gan vajag nopietnāku.
Mums ir kārtīga u veida slēdzene, velosipēdu jau daudzus gadus tiek slēgti pilsētā, kur pagadas, vienreiz mēģināja zagt, nesanāca.

> Go to Top
Sviesta Ciba