Ķirbja kekss
185 g sviesta (vai eļļas)
185 g cukura
3 olas
500 g ķirbja biezeņa
Skābais krējums (ja ķirbis stipri sauss)
===
400 g miltu
4 tējk. cepampulveris
Mazliet sāls
Garšvielas
Piedevas – rozīnes, šokolāde, rieksti vai tml.
Sajauc sviestu, eļļu, cukuru, pieputo pa vienai olas. Pēc tam atdzesētu ķirbi. Atsevišķi sajauc sausās detaļas, tad visu kopā. Cep gatavu.
185 g cukura
3 olas
500 g ķirbja biezeņa
Skābais krējums (ja ķirbis stipri sauss)
===
400 g miltu
4 tējk. cepampulveris
Mazliet sāls
Garšvielas
Piedevas – rozīnes, šokolāde, rieksti vai tml.
Sajauc sviestu, eļļu, cukuru, pieputo pa vienai olas. Pēc tam atdzesētu ķirbi. Atsevišķi sajauc sausās detaļas, tad visu kopā. Cep gatavu.