saimniece

Komentāri

Jaunās saimnieces dienasgrāmata

Rabarberu kūka

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Secinājām, ka šī pavasara hits ir rabarberu kūka. Ēd visi un prasa vēl.
Šādās sezonālajās receptēs katru gadu uzkačājos, bet pēc tam aizmirstu.

Tātad:
2 olas
1 glāze miltu
1 glāze kefīra
1 glāze cukura (drusku mazāk)
1/2 glāze mannas
tējkarote sodas
3 lieli rabarberu kāti
Maisu blenderī, piešauju glāzi sagrieztu rabarberu, cepu 20 min 180 grādos.
Tikmēr 3 krietnus rabarberkātus smalki sagriežu, piemaisu pāris karotes cukura, vanilīnu, kanēli, tad lieku biezā slānī uz cepuma un atpakaļ krāsnī uz 10 min. Tikmēr sakuļ pusbundžu sk. krējuma ar 1 olu, cukuru, vanilīnu. Ja pamaz šķidruma, tad var drusku kefīru arī pieliet. Pārlej šķidrumu cepumam un cep vēl 10 min, kamēr drusku sarec.

Atziņas:
Rabarberu nevar būt par daudz!
Slapjas kūkas rullē!
Pēdējoreiz nepaspēju laikā sagriezt rabarberus, tāpēc kādas 10 min ilgāk cepās, sanāca brūna apakša un baudīja vēl lielāku publikas mīlestību.
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Powered by Sviesta Ciba