saimniece

Komentāri

Jaunās saimnieces dienasgrāmata

Šokomuss

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
200 gr tumšas kvalitatīvas šokolādes (var būt ar kriukšķiem vai augļiem vai ko)
50 gr sviesta
100 ml saldā krējuma
4 olas
4 tējk. cukura

Ūdens peldē kausē šokolādi ar sviestu, līdz izkūst. Saputo dzeltenumus ar cukuru, baltumus bez cukura.
Izkausētajai šokolādei pielej saldo krējumu, tad saputotos dzeltenumus, rūpīgi izmaisa. Pašās beigās iemaisa baltumus un lej mazos trauciņos - lēzenās glāzēs, krembrulē trauciņos vai jebkurās citās veidnītēs. Ledusskapī var glabāt pāris dienas, saldētavā līdz nedēļai. Starp citu, tādu saldētu var arī pasniegt (nosaucot par parfē).

Līdz šim ar piedevām neesmu aizrāvusies, bet noteikti klāt der vaniļas mērce, svaigi augļi, bet, manuprāt, kolosāli piederētos cukurotās apelsīnu miziņas. Nākamajā reizē noteikti!
http://chefsimon.com/zestes-oranges-confits.html
http://lesotlylaisse.over-blog.com/article-confire-des-zestes-d-orange-en-images-54040947.html
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Powered by Sviesta Ciba