#

« previous entry | next entry »
15th. Sep, 2011 | 11:30 pm

es nevarētu sevi iedomāties esam kaut kādā vienā noteiktā cilvēku grupā, nekad nepārejot uz citu grupu. ir, protams, draudzības, kuras ilgst mūžīgi (piemēram, kaut arī ar N. neesam runājušas jau baigo laiciņu un attālums ir maita un viss tas, tomēr zinu, ka arī pēc vēl kādiem 7 gadiem, es jutīšos tā, ka viņa ir vienīgais cilvēks, kurš mani saprot līdz galam (kaut arī tā varbūt vairs nebūs taisnība)).
tas ir tāpat, kā visu mūžu nodzīvot vienā dzīvokli. vai nu ja tā plašāk - tad valstī.
ir tomēr jābūt kaut kādam lielāka pārmaiņām, ne tikai "šodien ēdīšu brokastis septiņos, rīt astoņos, parīt astoņos desmit.."

vēl man pat tā, ka besī tie cilvēki, kuri savos 20 ar kaut ko jau cenšas nosetloties pastāvīgam un nemainīgam režīmam. es pieļauju, ka tā ir kaut kāda 20gadnieku krīze un arī man tāda būs (nu no tās sērijas "visi mani bijušie klasesbiedri ir jau precējušies un ražo bērnus, kamēr es guļu uz māju jumtiem un tempju sarkanvīnu ar patsmitgadniekiem"). bet nu bāc, ja pieņem, ka mūžs būs nodzīvots līdz kaut kādam vidējam vecumam (~60 gadi), tad no tiem 25 līdz 60 starpā ir 35 gadi (baigā matemātika, haha). tu tikai iedomājies, cik daudz un kas kā vēl var mainīties iekšā tevī pa tiem visiem gadiem. Pat ja paskatos uz sevi, kāda biju pirms kādiem 5 gadiem.. tās taču ir tādas pārmaiņas.

un tad viņi visi šķirās, kad bērniem ir 6 gadi, un atstāj viņiem traumas, jo jaunībā (jā ,bļe, arī 28 gadi ir jaunība, un arī 30, un 35..) bija baill kaut ko kavēt, ātrī vajadzēja saražot. un pēc tam sēž savās brīvajās dzīvēs, laimīgi, ka var iztrakoties (nu, vismaz viens no viņiem) un saprot, ka tās precības jau tāds nekas vien ir.

nesteidzieties, lūdzu, ir tik daudz ko redzēt ja

Link | Piepildi | Add to Memories


Comments {6}

di_wine

#

from: [info]di_wine
date: 16th. Sep, 2011 - 02:07 am
Link

Ne jau tikai tāpēc, ka sasteigts. Ar visu nesasteigšanu.... Gadās, ka cilvēki mainās un izmainās līdz nepazīšanai. Gadās, ka mīlestība zūd. Gadās vilšanās. Gadās jaunas attiecības. Un bērni, jā, viņi cieš visvairāk. Bet tāda ir dzīve. Palikt kopā bērnu dēļ ir milzīga kļūda. imho.

Reply | Thread


#

from: [info]safe
date: 16th. Sep, 2011 - 02:25 am
Link

tieši tāpēc, ka tas tā ir, man besī, ka cilvēki apzināti un speciāli iet uz to, lai nosetlotos (bļin, kā tas latviski???).

Reply | Parent | Thread


di_wine

#

from: [info]di_wine
date: 16th. Sep, 2011 - 02:31 am
Link

Nu bet ko Tu gribi... Lai cilvēki nodzīvotu līdz 50 gadiem un tad precētos un bērnus taisītu? :)
Dzīve jau ir tādēļ, lai taisītu kļūdas un no tām mācītos. Dzīve ir viena liela mācību stunda. Un galu galā - ne jau visi šķiras.

Reply | Parent | Thread


#

from: [info]safe
date: 16th. Sep, 2011 - 02:34 am
Link

nu tas it kā jau automātiski skaidrs ,ka ne jau visi to un ne jau visi šito.
tēmēju uz to grupu, kura cenšas tādā veidā izvairīties no kļūdu pieļaušanas, jo vēlas ieiet vienā skaidrā, labi pārzināmā rutīnā un miermīlībā, jo tā dod drošību un stabilitāti.

Reply | Parent | Thread


di_wine

#

from: [info]di_wine
date: 16th. Sep, 2011 - 02:58 am
Link

oh well.... sabiedrības dogmas un stereotipi ir īstais ceļš uz Elm Street :) jāvadās no savām sajūtām un vēlmēm. Bet ko tur daudz, katram sava dzīve :)

Reply | Parent


Efektoloģe

#

from: [info]malish
date: 16th. Sep, 2011 - 12:18 pm
Link

Man atkal patīk, kad sevī ieaudzinu nelielas rutīnas ainiņas - šajā mainīgajā pasaulē ir patīkami, ka tomēr ir lietas, kas nemainās, un ka dienu no dienas man, piemēram, ir kafijošana plkst.14.00

Reply