stand still

29. Aprīlis 2011

12:12

13:02

Vakar braucot mājās, daudz runājāmies ar PL, un vienā brīdī viņa izteicās, ka katra auklīte ir vēl labāka par iepriekšējo, un ar mani pilnīgi noteikti ir vislabākās attiecības no visām. Neko neteicu, tikai pasmaidīju, bet nu vispār forša sajūta, kad kāds kaut ko tādu pasaka.
Kad iedomājos, ka tik drīz jau jābrauc prom, tiešām paliek skumīgi, jo abas meitenes man ir kā mazās māsiņas, un PL - kā vecākā māsa, kopā sanācis gan izsmieties, un uz mana pleca viņa ir arī raudājusi. Bet galu galā pus gadu būsim kopā nodzīvojuši, domāju, ka zem viena jumta dzīvojot tik ilgu laiku, būtu neiespējami saglabāt tādas vēsas attiecības... Un, atšķirībā no iepriekšējām meitenēm, es ballēties neeju īpaši bieži, daudz vairāk laika pavadu mājās.
Jau sāku domāt par atvadu dāvanu. Biju jau izštukojusi, ka atstāšu bildes ar meitenēm, kuras pati esmu safotografējusi pa šo laiku, bet tad ienāca prātā, ka bildes varētu aiznest vietējam māksliniekam, kuru bieži satieku pilsētas centrā, lai viņš no tām uztaisa meiteņu portretus. Ja izdosies vienoties par saprātīgu cenu, būtu tiešām lieliska dāvana, jo esmu redzējusi daudzus citus viņa darbus, un ir tiešām ļoooi skaisti.

22:52

Atkal esam Kortonā. Kā jau bija sarunāts, pa ceļam iebraucām lielajā Terranovā, kurā ir arī bērnu nodaļa, un savu plānu esmu izpildījusi - iepirku abiem sīčiem džinsu bikses, puikam džemperi, meičukam blūzīti, un vēl kediņas jaunākajam. Tā jau ļoti jauka sajūta, esmu ļoti apmierināta ar cenām un, kad iedomājos bērnu priecīgās sejiņas, pašai jāsmaida.
PL šodien paziņoja, ka gan nākošajā sestdienā, gan svētdienā plānojas braucieni uz Florenci, atkal. Jauki, jauki, tikai tas nozīmē arī to, ka jātērē naudiņa, jo tieši tur ir mans mīļais veikals, kurā pagājušajā reizē noskatīju ļoti vajadzīgas lietas par pieņemamām cenām... Bet nu pēc tā tiešām viss, visa sapelnītā nauda iet iekšā aploksnē. Jo runas par dzīvokļa īri tiešām sāk kļūt nopietnas, bet par augusta darbiņu īstas pārliecības vēl nav, tā kā...

23:44

"What is good and what is right, thinking makes it so. Surrender the mind for a while to consciousness, and you will find peace."
Swami Rama
Tags:
Powered by Sviesta Ciba