06 June 2011 @ 03:29 pm
tak pietiks vienreiz jau  
stulbā formatēšana, jau ceturto reizi mēģinu izdrukāt kursadarbu, pagaidām tālāk par teōrijas daļas beigām neesmu tikusi, nesākot kliegt, lamāties vai kādā citā veidā aknoledžot kaut kādu šausmu notikumu, piemēram, uzdrukājies uz otrreizējā papīra, aizmirsies pierakstīt ex-vadītājai titulu, kaut kā izdevies nesākt nodaļu jaunā lapā.. PIZĢEC ATKAL JAU!
tātad, piekto reizi mēģinu izdrukāt kursadarbu, jo vecāku datōrs neņem vērā pat uz vietas veiktas formatējuma izmaiņas. dievgoda vārds, šitā formatēšanas un drukāšanas daļa ir daudz grūtāka par pašu darba radīšanas procesu, man vajag sekretāru.
 
 
( Post a new comment )
rrr: paslēpties tumsā[info]rr_rrr_r on June 6th, 2011 - 05:26 pm
hehe, es varētu veikt kaut kādu tādu funkciju ^^
(Reply) (Link)
[info]kailisunji on June 6th, 2011 - 08:49 pm
lai izvairītos no dažādiem darbu izskatiem dažādos ofisos, iekš open office var saglabāt kā pdf, tur viss būs tā, kā tu to redzēsi. tikai last-minute editing gan atkrīt.
(Reply) (Thread) (Link)
cukursēne[info]saccharomyces on June 7th, 2011 - 01:55 pm
rita jau man teica, ka var pdf, bet nē, problēma šoreiz bija tieši, ka saglabājot ar pdf, viņš dažas lietas vnk manuāli izdzēsa, un formatējums nebija mainījies tāpēc, ka citprogrammatvēršana - es viņu nomainīju uz vietas jau kad biju to lietu atvērusi wõõrdā pie vecākiem, tur vnk bija nesaprašanās ar printeri un nezkapēc manis uz vietas veikto izmaiņu ignorance
(Reply) (Parent) (Link)