Nomaldījušies teletaipa ziņojumi ([info]kuzbas) wrote on May 29th, 2011 at 03:02 am
nu es teiktu tā ka viņš izmantoja lielisku brīdi un-
A iedūra viesiem 100 parlamentāriešiem skalpeli dibenā, jo kuluāros bij stipra smaka ka viņam otrs termiņš nespīd, so ko zaudēt.
B nomazgāja no sevis visu ar viss stiprāko politisko balinātāju, jo kurš gan pūlēsies jel ko sliktu teikt par to čali kas atlaida saeimu. Piemēram to ka viņu izvēlēja Zoodārzā.
C Palielināja savas izredzes tapt pārvēlētam, jo kurš politiskais spēks ies tieši pret Viņu tagad? Aha šitie kretīni balsoja pret zatleru, tātad viņi ir īstie nelieši. Respektīvi aiztiki zatleru dabūsi spani sūdu uz galvas.
D Ja viņu pārvēlēs viņam būs kudī brīvākas rokas, jo kurš parlaments strīdēsies ar prezidentu kurš jau ir vienreiz atlaidis saeimu?

So es teiktu tā Šahs un mats mīlīši, Trusis ir izveicis lielisku kombināciju.

Tagad par to vai tas ka viņš to izdarīja padara sūdīgu to lietu ko viņš izdarīja? Nē pilnīgi noteikti, jo tas bija jādara, oki jau sen to vajadzēja, bet šeit es saku tā labāka vēlāk nekā nekad.
Jo nu Vienotībai bij galvā sakāpis(kampara deklarācija, Mūrnieces ne-demisija utt, utjp) ZZS ir Lemberga krāniņa pagarinājums, SC ir apšaubāmi un nav īsti līdz galam zināms cik viņi ir Kremļa krāniņa pagarinājumi, PPL ir... grūti atrast pietiekami rupju apzīmējumu... mīzaļbuntes. Visu latvijai un TBNLNK nu pirmā daļa ir labējie radikāļi un otrā daļa ir politiski miroņu un zombiji. PCTVL nu tas gan ir krievu radikāļu un Komunistu kopražojums. Ja saimē ir vēl kāda partija tad sorry būšu viņus aizmirsis.
Man nav augstu domu par šo sasaukumu- ir kā jau Zatles teica savā uzrunā- Šinī saeimā ir 60% jaunu seju. Laikam ka ar 60% ir pa maz lai ko mainītu.
Bet beigās piekrītu Notikums šis ir ar lielo burtu. Ja manas LV vēstures zināšanas neklibo, tad šī ir 2 reize kad LV tiek atlaista saeima, iepriekšējā reize bija kad Ūlmanis ņēma varu, 1 LV.
 
( Read comments )
Post a comment in response:
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: