12 March 2019 @ 12:58 pm
 
kā jūs noveršat uzmanību (mani interesē tieši visādi atsāpināšanas un uzmanības novēršanas paņēmieni (distractions), ne ārstēšana, ārstēšanu es māku un saprotu) no intensīvām sāpēm, ko izraisa pietūkusi, iekaisusi mandele? es pamazām sāku apsvērt bēbīšu stratēģiju vienkārši-vispār-nerīt-siekalas, jo tas ir pārsteidzoši ļoti nepatīkami. gandrīz vai tā, it kā nejauši būtu norijusi kaktusu, haha.

izrādās, man likās, ka angīnas un tām līdzīgie mandeļu čakarētāji ir bērnu un pusaudžu, un atsevišķu īpašu cilvēku ar jutīgām mandelēm lieta, tas ir, acīmredzot kaut kā neapzināti biju pieņēmusi, ka man savā personiskajā kaklā šādi piedzīvojumi vairs nebūs aktuāli.

UPD: paldies, tiku pie laba pūšamā, skatos kaut kādus low-key izglītojošus YouTube video par visādām tēmām, ārstēšanās ir lēnāka, nekā man gribētos (biju gaidījusi, ka temperatūra neturēsies, jo pēdējos jau nezcik gadus tā slimojot uzlec varbūt vienu, divas dienas, un arī drīzāk tikai uz kādu brīdi pēcpusdienā), bet diskomforts ir mazāks
 
 
( Post a new comment )
cukursēne[info]saccharomyces on March 12th, 2019 - 02:57 pm
jā, paldies, M. jau aizgāja uz aptieku pēc Orofar vai Hexoral pūšamā, kāds nu būs dabūjams!
(Reply) (Parent) (Link)