15 May 2011 @ 01:39 am
thorntons milk chocolate selection  
no visām eirovīzijas fināldziesmām es pilnā garumā actually biju noklausījusies tikai vienu - īru lipstick, jo pēc pusfināla kaut kur izlasīju komentāru par tiem, kas skanēja apmēram šādi - "nezināju, ka lēdijai gāgai piedzimuši dvīņi!" un tad, kad pie vecākiem redzēju visām otrā pusfināla dziesmiņām 20sec fragmentus to vietu, kur viņi dzied apmēram - here i come, hit and run and then i'm gone, un man uz mirkli bija ilūzija, ka viņu dziesma actually varētu būt par maniakālu satiksmes negadījumu izraisītāju piedzīvojumiem, tad es to klausījos jūtūbē, un tā man mazliet atgādināja vienu parōdiju par rebekas melnās piektdienu (ōj ōj ) bet vispār šķita tāda priecīgi jautra un ka dance dance dance
par eirovīzijas fināla esamību šodien es uzzināju tieši laikā, lai redzētu, kā Latvija apkaunojoši izdala balsis ar briesmīgās aišas uzkrāsoto muti (un ritas kaimiņiene sāka skaļi kliegt sajūsmā(?) par to, ka LV izdalīs balsis) un eirovīzijā uzvar valsts, kas pat nav eirōpā. bet nekam jau eirovīzijā vairs nevajadzētu pārsteigt. it's sad i know you, gotta need you, gotta need you, haha, the power of misheard lyrics.


p.s. i can also recognise a transvestite in less than 20secs :D
 
 
( Post a new comment )
seksī boi ex Beivids Dekhems: Londonā[info]likewise on May 15th, 2011 - 09:54 am
man patika šveices meitene. no tā visa, ko es redzēju youtubē. viņiem, protams, likumsakarīgi, iedeva tik maz punktus, ka ir vnk sad :)
principā par gandrīz visu, kas notika eirovīzijā, varētu izteikties šādi - sad+awkward+embarrassing+sad+you-must-be-fucking-kidding-me.
(Reply) (Link)