cukursēne ([info]saccharomyces) wrote on August 9th, 2017 at 01:16 am
man nav ilūziju par to, cik drausmīgi samudrīts LV ir viss, kas saistīts ar ēdināšanas (vai jebkura cita) uzņēmuma dibināšanu un uzturēšanu, turklāt tas viss varētu būt arī ļoti dārgi, sakārtot visus papīrus. un, ja parastu darbu strādāt, nezinot, vai man tas absolūti neapriebsies pirmo pāris mēnešu laikā, ir OK, tad taisīt šitādu lietu - ne gluži. vienīgais veids, kā puslīdz ticami nočekot, kā es justos, ikdienā cepot bulkas, būtu pastrādājot kādā bulciņiestādē, bet tur vajag kvalifikāciju, kuras man nav, un es pieņemu, ka maksātu arī galīgi sūdīgi. tā kā, nu, tuvākos gadus 20 gan jau ka nebūs šitā lieta.
 
( Read comments )
Post a comment in response:
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
    
Message: