vilnis ([info]sinusoid) wrote on July 22nd, 2016 at 12:01 pm
jā, ir problēmas saņemties aiziet gulēt, bet tas dēļ ilglaicīgiem nakts režīmiem. taču pat tad, kad ir par maz gulēts iepriekš, vienalga organisms saka, ka ātrāk par 4 vai 5 gulēšanas nebūs, pat tad, kad vajag. kopumā situācija uzlabojās, kad pārtraucu uzņemt kofeīnu. tagad varu mierīgi aizmigt jau trijos vai ātrāk pie vajadzības, vakar izslēdzos jau vienos, bet tas tāpēc, ka iepriekšējā naktī gulēju tikai 3h, no kurām 2 pilnvērtīgi. kopumā miegs atnāk, kad apguļos, bet mana problēma ir tikt līdz tādam stāvoklim.
kad ej gulēt, liecies uz labā sāna lai sirds nomierinās. pirms guļamlaika padzer nomierinošu tēju - māteres, raudenes, baldriāņa utt pēdējais gan ir pastiprs un prasa lai miegs ir 8h, citādi grūti pamosties + aukstais uzlējums darbojas daudz efektīvāk. - 50g saberztu sakņu uz litru nedaudz silta ūdens, ko patur diennakti tumšā vietā pāris reizes saskalojot un tad glabā ledusskapī [citādi ļoti ātri sapelē], ņem pa 50ml pirms iešanas gulēt, taču gulēt ir jāpaspēj aiziet, savādāk pirmais lielais vilnis noplok un tu vari palikt nomodā, bet vēl miegaināka. vēl vari ieiet illuseumā, miera19, viņiem tur ir arī visādas eksōtiskas zāļu tējas, paprasi kautko labam miegam.
taču pag, ja tev fiziskais nogurums ir, tad sanāk, ka gulēt neiet prāts. bez herbālisma ir jōgas metōde elpot tikai caur kreiso nāsi, nomierina gan fiziski, gan prātu, to var darīt pat guļus [uz muguras]. taču regulāri pameditēt pavisam labi noderēs.
 
( Read comments )
Post a comment in response:
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: