13 July 2016 @ 07:41 pm
guru  
taksī pa radio dzirdēju reklāmu, ka kāds gudrs vīrs ebreju kopienas nama lielajā zālē lasīs lekcijas par uzvaru pār likteņa grūtībām. jūsmīgi piefiksēju mājaslapu, kur atrodams vairāk info (izrādījās - nu jau slavenā raduga2005), un ar nožēlu secināju, ka palikšu tomēr neziņā par to, kā tās grūtības pārvarēt, jo negribu maksāt 50eur
 
 
( Post a new comment )
[info]sinusoid on July 13th, 2016 - 08:36 pm
ja tas būtu tik vienkārši, tad tādi onkuļi kļūtu bagāti un klausītāji laimīgi. taču pirmā puse daļēji mēdz realizēties, bet otā nevisai grib piepildīties.
ja trūkst pamata zem kājām/pārliecības/miera/jebkā cita no tās kategōrijas, vnk pameditē+elpošanas vingrinājumi, ir labi.
(Reply) (Thread) (Link)
cukursēne[info]saccharomyces on July 14th, 2016 - 01:16 pm
man pašai vispār šķiet, ka galvenokārt man ar tikšanu galā ar "likteņa triecieniem" nav milzu problēmu, vismaz ne tādu, ko kāds šitāds lektors-gudrinieks varētu atrisināt, iestāstot kādas varenas likteņa definīcijas utml. es te vairāk uzjautrinos par šitādu pasākumu pompozitāti ^ ^

bet paldies par ieteikumiem. palēnām, pamazām, gan jau arī miers un citi draugi nostiprināsies kā konsekventa dzīves pamatpazīme. jau esmu ļoti apmierināta ar progresu.
(Reply) (Parent) (Link)