17 April 2016 @ 11:38 pm
nost ar faktu iegaumēšanu  
12.kl skolēniem laikam jau pēdējais darbs uz atzīmi būs veikt video interviju kādu vecu cilvēku un noskaidrot par tā ikdienu, vēlmēm un vajadzībām (un vai tās tiek apmierinātas) un nākotnes vīziju, un pēc tam analizēt iegūto informāciju, izmantojot apgūto teorētisko materiālu par vecuma grupu attiecībām un eidžismu. nevaru vien sagaidīt rezultātus. sieviešu atspoguļojumu medijos viņi vismaz daļa izdarīja patiešām jēdzīgi.
 
 
( Post a new comment )
cits laiks[info]siltavieta on April 17th, 2016 - 11:45 pm
ļoti labi
(Reply) (Link)
briinumcepuminjsh[info]french_mime on April 18th, 2016 - 12:37 am
Very cool assignment!!
(Reply) (Link)
briinumcepuminjsh[info]french_mime on April 18th, 2016 - 12:40 am
Man vispār pēc tā, ko mazā māsa stāsta par saviem klasesbiedriem un skolu šķiet, ka jaunā Generation Z are very aware and forward thinking par visādiem ar inequality saistītiem jautājumiem, racism, sexism, homophobia etc.
(Reply) (Link)
marle: vistas[info]marle on April 18th, 2016 - 01:59 pm
No vienas puses, es piekrītu, ka faktu iekalšana lielākoties ir nejēdzīga, no otras - esmu laimīga, ka skolu pabeidzu laikā, kad tā bija norma. Šāds uzdevums man skolas gados būtu bijis ļaunākais murgs (tieši intervijas daļa, analīze būtu ok).
(Reply) (Thread) (Link)
cukursēne[info]saccharomyces on April 18th, 2016 - 05:46 pm
vispār jau gana daudzviet tā faktu iekalšana joprojām patiešām ir norma, un mani tas apbēdina.

par to murgu - tāpēc jau skola domāta, lai palīdzētu attīstīt prasmes, ar kurām cilvēks nav piedzimis, vismaz piespiestu pamēģināt. :D bet es arī rēķinos ar faktu, ka tas visiem nav viegli, tāpēc viņi principā drīkst izvēlēties savus vecvecākus un strādā pāros.
(Reply) (Parent) (Link)