cukursēne ([info]saccharomyces) wrote on January 10th, 2014 at 07:08 pm
techniques of body
ok, viena lieta, kas mani šodien un vakar ir ļoti nodarbinājusi un vispār radījusi tādu "FASCINĒJOŠI!" un "vai tiešām tā varētu būt?" sajūtu, ir saistīta ar izģērbšanos. lūk, es pati par to īpaši nebiju aizdomājusies, bet nejauši tumblr pamanīju ierakstu, kurā norādīts uz to, ka puiši un meitenes velkot nost kreklus atšķirīgā veidā - puiši velk kreklu, sagrābjot to no aizmugures/aiz apkakles(?) un velkot pāri galvai, bet meitenes sakrusto rokas, saņem krekla malas, un tad velk pāri galvai. nu, lūk, un tagad man par to visu laiku jādomā. šodien cītīgi trenējos novilkt kreklu no aizmugures, secināju, ka izdarīt var, bet noteikti dodu priekšroku ierastajam sakrustoto roku veidam, jo
1)varu bez piepūles pilnībā kreklu novilkt ar vienu plūstošu kustību, kamēr, velkot no mugurpuses, tas tomēr paliek uz rokām (bet tas varētu būt prakses trūkuma dēļ; esmu apņēmusies turpināt trenēties un skatīties, vai kaut kas mainās)
2)kustības virziens ļauj novilkto kreklu mest projām uz sāniem, kamēr, velkot no mugurpuses, kustība tomēr ir no aizmugures uz priekšu, kas nozīmētu, ka gadījumā, kad izģērbies sociāli seksuālā situācijā, ja gribētu uzreiz vienā kustībā kreklu lidināt prom, tas būtu jāmet virsū otrai iesaistītajai pusei (pieņemot, ka izģērbies seju pret seju, hah).

taču atradu arī plusu krekla novilkšanai no aizmugures - var novilkt tā, ka izpaliek tā(s) sekunde(s), kurā(s) krekla audums aizsedz skatu. ko, protams, varētu smuki apteoretizēt no gender studies perspektīvas, mēģinot apgalvot, ka, lūk, atkal pierādās accommodation of the male gaze, nav jāzaudē iespēja vērot, kamēr pats izģērbies, haha. :D

so, without much further ado, gribu aptaujāt cibiņus par šo krekla novilkšanas tehnikas atšķirību dzimtes griezumā. lūk, ~uzskates materiāls:

1.attēls 1

2.attēls 2

(pie atbildēm ar "kā attēlā", protams, nav jāsaprot pilnīgi identiskas kustības, tikpat liels ātrums un augsta efektivitāte, un sassy attieksme, haha. pirmais attēls reprezentē sakrustotu roku metōdi, bet otrais - novilkšanu, sagrābjot aiz aizmugures)

Poll #19926 novelc kreklu!
Open to: All, results viewable to: All

kā Tu novelc kreklu?

View Answers

izģērbjos kā 1.attēlā, esmu sieviete
17 (65.4%)

izģērbjos kā 1.attēlā, esmu vīrietis
0 (0.0%)

izģērbjos kā 2.attēlā, esmu sieviete
1 (3.8%)

izģērbjos kā 2.attēlā, esmu vīrietis
6 (23.1%)

izģērbjos abējādi
2 (7.7%)

 
( Read comments )
Post a comment in response:
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: