27 November 2013 @ 01:06 pm
leaving your hometown has never been so easy  
mani vienmēr iepriecina rix efektivitāte. piecas minūtes pēc ierašanās esmu jau cauri drošības kontrolei (citreiz it bijušas jāgaida rindā desmit vai padsmit, bet pēdējā gada laikā patiešām nekad ne vairāk). es jau gan saprotu, ka tas droši vien nozīmē tikai to, ka pēdējā gada laikā ir dramatiski krities lidotgribētāju skaits (kas tad drošvien rezultējas augstākās airbaltic biļešu cenās? nezinu, nav sanācis lidot ar viņiem pēdējā laikā), un neko citu, bet, ja to neņem vērā, tad reāli forši.
 
 
( Post a new comment )
briinumcepuminjsh[info]french_mime on November 27th, 2013 - 01:17 pm
Man vienmer nenormali besi lidot no rix, jo tur ir ta sizigais drosibas kupons, kas japerk, un kas laikam nemaz nav legit.
(Reply) (Thread) (Link)
briinumcepuminjsh[info]french_mime on November 27th, 2013 - 01:26 pm
Kaut gan "nenormali besi" ir parspilejums, jo tur ir lido, un tas man patik.
(Reply) (Parent) (Link)
cukursēne[info]saccharomyces on November 27th, 2013 - 01:48 pm
tas jau tikai ryanair, ja es pareizi saprotu, ko Tu domā. un tad tas ir legit, tas ir lidostas nodoklis, ko visas normālas kompānijas vnk pašas nomaksā un automātiski iekļauj biļetes cenā, Tev to pērkot, ryanair vnk grib izskatīties lētāk. tāpēc arī es vairs nelidoju ar to uz glāzgovu un tad vilcienu līdz aberdīnai, jo īsti neatmaksājas nemaz finansiāli un baigā čakarēšanās. ja Tu domā kko citu, tad varbūt tiešām Tevi kāds ir cītīgi apčakarējis, haha, jo man nekad nekādi "drošības taloni" nav bijuši japērk, un pretty mich whenever i fly, rix ir viens no galapunktiem
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
briinumcepuminjsh[info]french_mime on November 27th, 2013 - 02:17 pm
Ja ryanair ia a bitch, kaut gan viena no pedejam reizem kad pirku bileti, viniem speciali bija tads pop up window, kura vini apgalvoja, ka rix tas drosibas fee ir unlegit un unlawful or smth.
(Reply) (Parent) (Link)
briinumcepuminjsh[info]french_mime on November 27th, 2013 - 02:19 pm
Un ka esot tas kupons jadaglaba, jo tad kad bus tiesa ar rix un patiesibu par talona unlegitness pieradis, tad vares dabut to naudu atpakal. Go figure.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
cukursēne[info]saccharomyces on November 27th, 2013 - 02:41 pm
nu, ir jau tā, ka tad, kad viņi ienāca LV tirgū, viņiem tas nodoklis bija samazināts vai nebija jāmaksā, bet man liekas, tas jau ir normāli (arī ja neforši), ka šitās lietas mēdz mainīties.
(Reply) (Parent) (Link)