MUUSU ELLE!!!! - woouw! [entries|archive|friends|userinfo]
Dmitrijz

[ website | SaataniZmz ]
[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

woouw! [26. Feb 2005|08:10]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[mood | depressed]
[muzons |pohuj]

skatoz, kaadam naw bijis ko dariit. tas ir labi,. redzu mani jau saakushi pieluugt. taz ir weel labaak!!! [info]_s8nson_, liekaz esi sapratiz mani!!!!! kriiti celjos un luudz mani!!! tu esi nieciiba, tu kopee mani!!!! tu esi aazis, saatana pimpja suukaataajz!!!!!
linksAbUcHOt SaTaNu

Comments:
From:[info]simphonia
Date:26. Februāris 2005 - 09:44
(Link)
kas vinsh taads ir??mums ar tevi jau ljoti labi pietiek, kapeec kloneeji saatanu??:(
[User Picture]
From:[info]s8nson
Date:2. Marts 2005 - 00:33
(Link)
es to neizdariiju!!!
[User Picture]
From:[info]_s8nson_
Date:26. Februāris 2005 - 10:23
(Link)
Kas tu esi?
[User Picture]
From:[info]s8nson
Date:2. Marts 2005 - 00:33
(Link)
atpisies
[User Picture]
From:[info]subjekts
Date:28. Februāris 2005 - 03:27
(Link)
Sveiks, mazais draudzinj! Ceru, ka actinjas no datora ekraana veeroshanas tev veel nesaap un vareesi mieriigi pastaastiit, kaadeelj tu nokopeeji savu zhurnaalu un tagad liec tik .. savaadus postus? Kaa kaartiigam beerninjam tev vajadzeetu klausiit maaminju, nevis sliktos vaardinjus runaat. Iedomaajies, kaa vareesi tu buchot savu maaminju ar to pashu mutiiti, ar kuru tu sliktos vaardinjus citiem teici? Un kaa vareesi tu maaminju apskaut ar taam pashaam rocinjaam, ar kuraam tu nelabas ziimes raadiiji? Jauko beerninj, vai, ja juusu tur ir vairaaki, tad klausieties, ko jums teikshu! Esiet kaartiigi un pieklaajiigi, cieniet savus vecaakus un neaizmirstiet iztiiriit zobinjus pirms guleetieshanas, lai naktii briesmiigais zobgrauzis netiktu zobinjiem klaat! Ar labu nakti!
[User Picture]
From:[info]s8nson
Date:2. Marts 2005 - 00:32
(Link)
tu esi nozhelojamz. nemaz nebija aspraatigi. mirsti kuce.
[User Picture]
From:[info]s8nson
Date:2. Marts 2005 - 00:32
(Link)
p.s es sawu zhurnaalu nekopeeju, to izdaarija kaads tew lidzigz dauniz, kuram naw ko dariit!!!
[User Picture]
From:[info]subjekts
Date:2. Marts 2005 - 10:55
(Link)
auuuu, smirdiigaa kuce turpina smakot! nabaga jauko miiljuminjus tak ir jaaaprauga! Nu, gaisho praatinj, lai nu tev gaisha domas un gaishi raksti!
From:[info]simphonia
Date:3. Marts 2005 - 18:54
(Link)
un nafig taa jaapsaukaajas uz nepazistamu cilveku? ok, vinsh raksta dirsiigus postus, bet tie cilv, uz kuriem vinsh dirsh, pashi lien vinja zhurnaalaa un uzprasaas, neesmu redzeeejusi tb :D,ka vinsh spamotu kaut kur citur. ar to juus arii atshkjiraties un nezinu gan , vai tas ir labi :)
[User Picture]
From:[info]subjekts
Date:3. Marts 2005 - 22:58
(Link)
1. Taa kuce laikam esmu es, kas gadiijies zhurnaala iipashniekam nespeejot atshkjirt dzimumus.... taa ka ar sho vaardinju es nevienu nesaucu, bet atsaucos tikai un vieniigi pats par sevi.
2. Puikaam tachu patiik pieveerst sev uzmaniibu...nu ko man atliek dariit, ja ne ..'izdariit labu darbu' un piespeeleet mazuliishiem. Ir tak patiikami, kad tevi pamana..! Un viss puulis var skatiities tikai uz mani! Un es vispaar esmu viskrutaakais puulii, u! Un vispaar,,,, nieciibas paareejie ... vinji ir nieciibas. !
Vai nav jautri pastaasti, ko jautri komenteet... man tikai zheel, ka te viss tiek uztverts tik nopietni... bleeding_angel zhurnaalaa bija jautraak. Labi! Miiljuminji! Man jaaiet uz chuchumizhu!